ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέθανε ο πατέρας της Αντέλ

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο πατέρας της Αντέλ, με τον οποίο δεν είχε ουσιαστικές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Μαρκ Έβανς πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο, ανέφερε η Sun, με μια πηγή από την οικογένεια του Έβανς να δηλώνει πως η σχέση του με την κόρη του παρέμεινε «τεταμένη μέχρι το τέλος», παρά τις προσπάθειες να τα ξαναβρούν.

Ο Έβανς και η κόρη του είχαν κόψει τις σχέσεις τους το 2011 όταν ο πατέρας της, ο οποίος την εγκατέλειψε όταν ήταν παιδί, ισχυρίστηκε σε μια συνέντευξή του ότι «η Αντέλ παλεύει να βρει την αγάπη λόγω της εγκατάλειψής της».

Δυο χρόνια μετά, αποκάλυψε ότι έπασχε από καρκίνο του εντέρου και ισχυρίστηκε ότι «ήθελε μόνο την κόρη του πίσω» μετά από χρόνια που δεν είχε μιλήσει μαζί της.

Τελικά, το 2015 ο Έβανς παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καλός πατέρας για την κόρη του καθώς είχε ζητήματα με τον αλκοολισμό του.

«Έπινα καθημερινά δύο λίτρα βότκας και 7 ή 8 ποτήρια μπίρα. Αυτό γινόταν επί τρία χρόνια. Ο Θεός μόνο ξέρει πώς επέζησα» είπε, προσθέτοντας ότι ένιωθε «βαθιά ντροπιασμένος» για ότι είχε γίνει.

Ο Έβανς, ο οποίος ζούσε σε ένα μικρό ενοικιαζόμενο σπίτι στο Μπρίτζντ της Νότιας Ουαλίας και εργαζόταν ως ντελιβεράς, ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για την αποτυχία του ως πατέρας, αν και είχε αποκαλύψει ότι στο παρελθόν τής έγραφε γράμματα κάθε μήνα χωρίς αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

ΗΠΑ: Βαθιά ανησυχία για την κλιμάκωση της βίας μεταξύ Ισραηλινών-ΠαλαιστινίωνΚόσμος

Οι ΗΠΑ εξέφρασαν σήμερα τη βαθιά ανησυχία τους σχετικά με την κλιμάκωση μεταξύ του Ισραήλ και όσων εκτοξεύουν ρουκέτες από τη Γάζα και κάλεσε όλες τις πλευρές να επιδείξουν αυτοσυγ...

Διακεκριμένος Γερμανός λοιμωξιολόγος: Το καλοκαίρι μπορεί να είναι πολύ καλόΚόσμος

«Ναι, το καλοκαίρι μπορεί να είναι πολύ καλό στη Γερμανία», διαβεβαιώνει ο επικεφαλής του τμήματος Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Charite του Βερολίνου, Κρίστιαν Ντ...

 Ινδία: Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τον κοροναϊό – Νεκροί ξεβράζονται στις όχθες του ΓάγγηΚόσμος

Η υγειονομική κρίση στην Ινδία παίρνει όλο και πιο δραματικές διαστάσεις. Τα lockdown που επιβάλλει η Κυβέρνηση στις μεγάλες πόλεις δεν λειτουργούν καθώς εκατομμύρια Ινδοί σπεύδουν...

ΗΠΑ: Επεκτάθηκε στους έφηβους 12-15 ετών η άδεια επείγουσας χρήσης του εμβολίου Pfizer/BioNTechΚόσμος

  Η άδεια επείγουσας χρήσης του εμβολίου της αμερικανογερμανικής κοινοπραξίας Pfizer/BioNTech για την COVID-19 επεκτάθηκε στους εφήβους ηλικίας 12 ως 15 ετών στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε χ...