ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Tο πιο πολύτιμο "σταφύλι" όλου του κόσμου, δεν... τρώγεται

Μπορείτε να το βρείτε ενσωματωμένο σε δαχτυλίδια , περιδέραια και σκουλαρίκια!
Τα σταφύλια και οι κρύσταλλοι είναι δύο πράγματα που δεν φαίνεται να σχετίζονται. Και όμως ένα νέο εύρημα στην Ινδονησία τα συνδέει!
Οι φωτογραφίες αυτού του κρυστάλλου έγιναν γρήγορα viral καθώς μοιάζουν με... σταφύλια.
Ο συγκεκριμένος πολύτιμος λίθος έχει σφαιρικό σχήμα και μωβ χρώμα. Τον βρίσκεις αποκλειστικά στην Ινδονησία στην περιοχή Mamuju της δυτικής ακτής Sulawesi.
 
Αν είστε τυχεροί, ίσως τον βρείτε και σε πράσινο χρώμα και αποκτήσετε έτσι πραγματικά σταφύλια σε... πολύτιμους κρυστάλλους!
 
Οι αγοραστές πάντως πρέπει να είναι προσεκτικοί και να αγοράζουν μόνο από αξιόπιστους αντιπροσώπους, καθώς μερικοί τα βάφουν για να αποκτήσουν ένα πιο πλούσιο μωβ χρώμα.
Πιστεύεται επίσης ότι παρέχει ψυχική σαφήνεια και μειώνει το άγχος. Αν θέλετε να έχετε ένα κομμάτι του πολύτιμου λίθου, μπορείτε να το βρείτε ενσωματωμένο σε δαχτυλίδια, περιδέραια και σκουλαρίκια.
 
 
Πηγή: sputniknews.gr

Διαβάστε επίσης

Ήρωας φύλακας στη Νότια Αφρική-Έμεινε ψύχραιμος ενώ δεχόταν σφαίρες, κυνήγησε τους επίδοξους ληστές (ΒΙΝΤΕΟ)Κόσμος

    Την ψυχραιμία με την οποία ένας φύλακας στη Νότια Αφρική αντιμετώπισε την ένοπλη επίθεση από συμμορία ληστών που έβαλε στόχο το όχημά του, πριν αλλάξει τους όρους του «παιχνιδι...

Εκτός ελέγχου κινεζικός πύραυλος 21 τόνων: Ανησυχία των ειδικών μην πέσει σε κατοικημένη περιοχή –Δείτε βιντεοΚόσμος

        ΠΗΓΗ: protothema.gr Η Κίνα που άρχισε να «στήνει» τμηματικά το δικό της Διαστημικό Σταθμό, θέτοντας σε τροχιά γύρω από τη Γη το πρώτο τμήμα του εκτόξευσε  ένα μεγάλο πύραυλ...

Γερμανία: Ανάκτηση ελευθεριών για εμβολιασμένους και πρώην ασθενείς Covid-19Κόσμος

Μεγαλύτερες ελευθερίες για όσους έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά της Covid-19 και όσους έχουν αναρρώσει από την ασθένεια αναμένεται να εγκριθούν το αργότερο έως την επόμενη εβδομάδα,...