ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακός Μητσοτάκης: Ο λαός μας έδωσε ισχυρή εντολή – Έχουμε και το σχέδιο και την εμπειρία να το κάνουμε πράξη

Το πρώτο του μήνυμα μετά τη σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε λόγο για την «εποχή της πρόδου», που πλέον εδραιώνεται. «Με ηχηρό και ώριμο τρόπο έκλεισε ο κύκλος του ψέματος και της τοξικοτητας, εδραιώνοντας την εποχή της αληθινής προόδου. Η απλόχερη στήριξη αυξάνει την υπεύθυνη. Νιώθω βαρύτερο το χρέος. Σας υπόσχομαι πως θα μείνω πιστός στο καθήκον μου με χρέος και αφοσίωση χωρίς να ανεχτώ καμία έπαρση και αλαζονική συμπεριφορά. Όση σημασία αποδίδω στην αποτελεσματικότητα άλλο τόσο θα πολεμήσω κάθε στάση που θα περιφρονεί την εμπιστοσύνη της κοινωνίας», ανέφερε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κύριος Μητσοτάκης, συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε το σχέδιο και την εμπειρία να τα κάνουμε όσα υποσχεθήκαμε πράξη. Από αύριο καλούμαστε να αποτυπώσουμε το αποτέλεσμα της κάλπης. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Ο λαος μας έδωσε μια ασφαλή εντολή. Θα προχωρήσουμε με ταχύτητα. Απευθύνομαι σε όσους συμπολίτες μας δεν μας ψήφισαν και σε όσους δεν έπραξαν το καθ΄κον τους. Υπόσχομαι πως θα είμαι πρωθυπουργός όλων των ελληνων. Οι πολίτες θα αισθάνονται το κράτος δίπλα τους σε κάθε δυσκολία.

 

Κατέληξε λέγοντας: «Όταν πριν από 20 χρόνια έκανα τα πρώτα μου βήματα, ποτέ δεν φανταζόμουν πως σήμερα θα ήμουν μπροστά σας να έχω την τιμή και την ευθύνη να εκλεγώ αυτοδύναμος πρωθυπουργός για δεύτερη φορά. Προσπαθώ να μάθω από τα λάθη μου και δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τους συνεργάτες μου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που με κράτησαν πάντα προσγειωμένο. Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας αλλά από αύριο πρωί σηκώνουμε ξανά τα μανίκια για να χτίσουμε μαζί μια ισχυρή Ελλάδα με περισσότερο ευημερία και δικαιοσύνη»

Διαβάστε επίσης

Exit Poll: Στο ΚΚΕ εκτιμούν ότι η δυναμική ανόδου του κόμματος είναι το θετικό στοιχείο της εκλογικής μάχηςΕλλάδα

Θετικό κλίμα επικρατεί στον Περισσό ενώ σημειώνουν με αφορμή και την ανακοίνωση των πρώτων ανεπίσημων αποτελεσμάτων των εκλογών ότι προφανώς αναμένουν και τα τελικά αποτελέσματα. Φ...

Exit Poll 2023: Αυτοδυναμία Μητσοτάκη, απώλειες ΣΥΡΙΖΑ  – Ποια κόμματα μπαίνουν στη ΒουλήΕλλάδα

Οι κάλπες έκλεισαν ακριβώς στις 19:00 και αυτό που αποτυπώνεται στο κοινό exit poll είναι ότι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη καταγράφει ισχυρή αυτοδυναμία. Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει απώλειες...