ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛ.ΑΣ: Προαγωγές και τοποθετήσεις Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Αλλαγές στο εσωτερικό της Αστυνομίας, ανακοίνωσε το γραφείο τύπου του Σώματος. Σύμφωνα με αυτήν, αξιωματικοί παίρνουν προαγωγή και τοποθετούνται σε νέες θέσεις.

Αναλυτικά, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με σκοπό την κάλυψη κενών οργανικών θέσεων, κατόπιν σχετικού Προεδρικού Διατάγματος, προήχθησαν:

Στο βαθμό του Αντιστρατήγου, για κάλυψη μίας (1) κενής οργανικής θέσης του βαθμού αυτού, ο Υποστράτηγος Νικόλαος Σπανουδάκης.

Στο βαθμό του Υποστρατήγου, για κάλυψη μίας (1) κενής οργανικής θέσης του βαθμού αυτού, ο Ταξίαρχος Βασίλειος Ρόκκος.

 

Στο βαθμό του Ταξίαρχου, για κάλυψη μίας (1) κενής οργανικής θέσης του βαθμού αυτού, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Χαλκιάς.

 

Ακολούθως, με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου, τοποθετήθηκαν οι Αντιστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:
• Γεώργιος Δούβαλης, ως Υπαρχηγός του Σώματος,
• Ελευθέριος Γκαρίλας, ως Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας,

 

• Σπυρίδων Σκλάβος, ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος,
• Νικόλαος Σπανουδάκης, ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης

Έγκλημα στην Ξάνθη: Πυροβόλησε 45χρονο, ανέβασε βίντεο στο TikTok και παραδόθηκεΕλλάδα

Ο 36χρονος δράστης πυροβόλησε εξ επαφής τουλαχιστον πέντε φορές - Είχαν προσωπικές διαφορές Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στην  Ξάνθη  τα ξημερώματα της Κυριακής όταν 36χρονος  πυροβό...

Την άμεση κλήση του τέως Αρχηγού της ΕΛΑΣ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ζητά ο ΣΥΡΙΖΑΕλλάδα

Την άμεση κλήση του τέως Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνου Σκούμα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.  «Η σιωπή Μητσοτάκη - Θεοδωρικάκου στις σοβαρές κατ...

Το ΠΑΣΟΚ προτείνει ένα νέο πρότυπο διακυβέρνησης και δεν μπαίνει στα παιχνίδια έντασης και τοξικότηταςΕλλάδα

«H χώρα χρειάζεται μια συνολική πολιτική ανασύνταξη και οι μόνοι που μπορούν να την επιβάλλουν είναι οι πολίτες με την ψήφο τους», τονίζει ο Μιχάλης Κατρίνης, επικεφαλής της Κ.Ο. τ...