ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Βίντεο από το φαρμακείο εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Στο “μικροσκόπιο” της αστυνομίας βρίσκεται το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που υπήρχε μέσα στο φαρμακείο, όπου δολοφονήθηκε η 43χρονη φαρμακοποιός στις Πηγές του Νέστου στην Καβάλα.
«Η σχέση τους περνούσε διακυμάνσεις. Δεν ζούσαν αρμονικά», λένε συγγενείς της άτυχης κοπέλας που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του άνδρα της και πατέρα των δύο ανήλικων παιδιών της.

Ήταν απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν η οικογένειά της ανησύχησε γιατί δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις. Ο πατέρας της μαζί με τον αδερφό του έσπευσαν στο φαρμακείο να δουν τι συμβαίνει.

«Μάλωναν. Ήθελε να τον χωρίσει. Είχε ξεκινήσει τη διαδικασία διαζυγίου. Κι αυτός την τιμώρησε», είπε ο θείος της στο Mega. Ήταν ο άνθρωπος που τη βρήκε μαζί με τον πατέρα της.

«Ο αδερφός μου με πήρε τηλέφωνο για να πάμε στο φαρμακείο. Δεν νιώθω καλά, πάμε από κει. Είναι κι αυτός εκεί (ο άντρας της)… Να μην συμβεί κάτι. Πήγαμε αλλά ήταν αργά», πρόσθεσε ο θείος της.

 


Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία
Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στην Καβάλα από τη νέα γυναικοκτονία, που σημειώθηκε και έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα δεκάδες παρόμοια εγκλήματα των προηγούμενων μηνών.

Αυτή τη φορά, ο 55χρονος καθ’ ομολογία δράστης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στραγγάλισε την 43χρονη σύζυγό του, φαρμακοποιό και μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών τους, 10 και 6 ετών μέσα στο φαρμακείο τους στις Πηγές του Δήμου Νέστου.

Αρχικά ο δράστης φέρεται να προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του, προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του. Όταν όμως συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να κρύψει το έγκλημα, φέρεται ότι κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας: «Έκανα κακό στη σύζυγό μου», και στη συνέχεια προσπάθησε δίχως αποτέλεσμα, να δώσει τέλος στη ζωή του.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα kavalapost.gr τον βρήκαν στο φαρμακείο, με την άτυχη γυναίκα να είναι νεκρή σε ένα ράντζο που υπήρχε στο κατάστημα. Ο θάνατός της χαρακτηρίζεται ασφυκτικός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Star, η 43χρονη μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας 6 και 10 ετών, είχε ζητήσει από τον 55χρονο να χωρίσουν και μάλιστα είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.

Ο 55χρονος φέρεται να ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του.

Στην περιοχή περιγράφουν την δολοφονημένη σύζυγο, ως μια κοινωνική και δοτική γυναίκα, που πρόσφερε απλόχερα τη βοήθειά της σε όσους είχαν ανάγκη.

Να σημειωθεί ότι ο δράστης, που φέρεται ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά την αποτρόπαια πράξη του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου νοσηλεύεται.

 

ΕΛΑΣ: Ασφυκτικός θάνατος από τα χέρια του δράστη
Για ασφυκτικό θάνατο που προκλήθηκε από τα χέρια του δράστη κάνει λόγο η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας στην ανακοίνωση της, για τη δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο δράστης αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος του, με μαχαίρι και κοπίδι τα οποία κατασχέθηκαν.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:
«Συνελήφθη σήμερα (6/5) πρώτες πρωινές ώρες σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 43χρονης ημεδαπής συζύγου του.

Συγκεκριμένα χθες απογευματινές ώρες, ανωτέρω δράστης ευρισκόμενος στο χώρο εργασίας της 43χρονης, της προκάλεσε με τα χέρια του ασφυκτικό θάνατο, ενώ στη συνέχεια αυτοτραυματίσθηκε με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Έπειτα από τηλεφωνική κλήση του 55χρονου στο Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, κατά την οποία ενημέρωσε για το συμβάν, αστυνομικοί του ανωτέρω Τμήματος Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν την θανούσα και τον δράστη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας.

Ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ανωτέρω νοσοκομείο.

Κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα κοπίδι και μία θήκη μαχαιριού.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας».

Διαβάστε επίσης

Κορονοϊός: 4.698 νέα κρούσματα και 394 επαναλοιμώξεις – 19 θάνατοι και 210 διασωληνωμένοιΕλλάδα

Τον ημερήσιο απολογισμό των κρουσμάτων που προκαλεί ο  κορονοϊός  ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το Σάββατο (07.05.2022). Οι νέες μολύνσεις της νόσου στη χώρα είναι 4.698 και 394 οι επαναλοιμώξ...

ΑΠΘ: Άγνωστοι γκρέμισαν τους τοίχους στον χώρο που χτιζόταν η βιβλιοθήκηΕλλάδα

Εικόνες καταστροφής είναι οι εικόνες στο Τμήμα Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου άγνωστοι κατεδάφισαν ό,τι είχαν κατασκευάσει τα συνεργεία τις προηγούμεν...

Περιοδεία Τσίπρα στο Κερατσίνι: Δίπλα στα καρτέλ και όχι στους πολίτες ο κ. ΜητσοτάκηςΕλλάδα

  Περιοδεία στην αγορά του Κερατσινίου πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, όπου συζήτησε με εμπόρους και καταναλωτές για τη δραματική μείωση του εισοδήματός...

 Τρόμος στη Νέα Ιωνία: Πέταξαν χειροβομβίδα σε πολυκατοικία- Κυκλώματα της νύχταςΕλλάδα

Έκρηξη χειροβομβίδας σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία . Από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο ζημιές σε αυτοκίνητα και δεν υπάρχει κάποιος τραυ...

Χανιά: Συνελήφθη 27χρονος για τη δολοφονία αστέγου που βρέθηκε απανθρακωμένοςΕλλάδα

Στη σύλληψη άνδρα ηλικίας 27 ετών προχώρησαν οι αρχές αναφορικά με τη δολοφονία αστέγου που βρέθηκε απανθρακωμένος σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στα Χανιά. Σε βάρος του 27χρονου αλβανι...