ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση Ρούλας και Mάνου - Το περιστατικό μετά τον θάνατο της Μαλένας

Προβληματίζει και σχολιάζεται η στάση του Μάνου Δασκαλάκη μετά την προφυλάκιση της εν διαστάσει συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνας.

 

Ενα άγνωστο περιστατικό που συνέβη λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας, όπως μεταφέρει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» αυτήκοος μάρτυρας, υποδηλώνει πως ο Μάνος Δασκαλάκης διαχειριζόταν διαφορετικά την απώλεια του πρώτου τους παιδιού σε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, έχοντας μάλιστα συγκεκριμένη αντίληψη για τη ζωή που ήθελε να ακολουθήσει η οικογένειά του, έπειτα από το τραγικό περιστατικό.

 

Και ενώ, σύμφωνα με τη μαρτυρία, η 33χρονη βίωνε το δικό της «Γολγοθά» για τον χαμό της Μαλένας, εκείνος δεν ήταν υποστηρικτός απέναντί της, προτρέποντάς την να σταματήσει να θρηνεί «υπενθυμίζοντάς» της πως έχουν ένα ακόμα παιδί.

 

Οπως αναφέρεται, έφθασε μάλιστα στο σημείο να πει δημοσίως: «Εγώ μια ημέρα πένθησα, θέλω να συνεχιστεί η ζωή, γιατί υπάρχει και η Τζωρτζίνα».

 

Αλλωστε δεν έχει κρύψει την αδυναμία και το δέσιμο που είχε με την πρωτότοκη κόρη του και το γεγονός πως μετά τον θάνατο της δεύτερης, επικεντρώθηκε αποκλειστικά και μόνο στην 6χρονη τότε Τζωρτζίνα.

 

«Μετά τον θάνατο της Μαλένας αντί να μας δέσει όλο αυτό άρχισε να μας απομακρύνει και εμένα προσωπικά άρχισε να με απομακρύνει αυτό πιο πολύ συναισθηματικά από τη συζυγική μας σχέση. Δηλαδή η Ρούλα προσπαθούσε να συνέλθει από την απώλεια του παιδιού μας, ενώ εγώ ασχολιόμουν περισσότερο με το άλλο μας παιδί, την Τζωρτζίνα μας» αναφέρει στην κατάθεση του στην 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, μετά την παράσταση πολιτικής αγωγής για τον θάνατο της 9χρονης.

Κατερινόπουλος κατά Δασκαλάκη

 

Για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη μπροστά και πίσω από τις κάμερες μίλησε, από την πλευρά του, και ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

 

«Είναι και οι δύο στάσεις τελείως αντιφατικές επικοινωνιακά. Η κατηγορούμενη έχει την αγωνία να αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη χορήγηση κεταμίνης. Αυτό θα φανεί στα πλαίσια της ανάκρισης. Όσον αφορά την κεταμίνη που είπαν ότι χορηγήθηκε στο Ωνάσειο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πόσο καιρό πριν έγινε αυτό. Νομίζω πως ήταν μήνες πριν. Οι ίδιοι επιστήμονες λένε ότι η ουσία αυτή απορροφάται αμέσως» είπε αρχικά ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία.

 

Υπογράμμισε (Star) για άλλη μια φορά την αντίφαση στη στάση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος έχει πει εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα στις συνεντεύξεις τους από τις επίσημες καταθέσεις.

 

Αποκαλύπτει, μάλιστα, πως ο πατέρας των τριών παιδιών βρέθηκε «απέναντι» από τη Ρούλα Πισπιρίγκου από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη.

 

«Η στάση του Μάνου είναι εντελώς αντίθετη από την κοινή συνέντευξη που έδωσε με τη σύζυγό του. Η στάση αυτή δεν δείχνει έναν πατέρα που πενθεί για τα παιδιά του, όπως δεν έδειχνε και η ίδια η κυρία Πισπιριγκου στην κοινή τους συνέντευξη. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει μεταξύ τους. Εκείνο που μετράει μέχρι αυτή τη στιγμή είναι πως η βασική κατάθεση του λέει αλλά πράγματα. Μας έχουν μπερδέψει και οι δύο. Το “γιατί” το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Αυτός δεν έλεγε ότι θα νοικιάσει ένα σπίτι δίπλα στον Κορυδαλλό η δίπλα στη Θήβα για να είναι μαζί της; Τι άλλαξε στην διαδρομή της Ρούλας από την Πάτρα προς την Αθήνα και δήλωσε στον νομικό σύμβουλο που είχαν έως τότε, τον κύριο Λύτρα, ότι εκείνος θα είναι απέναντι; Στην κατάθεση του αυτό δεν προκύπτει. Τι κρύβουν και οι δύο;»

 

Μάλιστα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος έθεσε ένα ερώτημα σχετικό με τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών: «Αυτή τη στιγμή μιλάμε όλοι για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, γιατί στα πλαίσια αυτού του θανάτου είναι προφυλακισμένη η κ. Πισπιρίγκου, φερόμενη ως το άτομο που προκάλεσε αυτόν τον θάνατο. Αν οι ιατροδικαστές αποδείξουν ότι τα άλλα δύο παιδιά έχουν ασφυκτικό θάνατο, θα ανταλλάξουν τακτική ο Μάνος και η Ρούλα; Τότε τι θα μας πουν; τότε οι νοσοκόμες προκάλεσαν αυτούς θανάτους;»

 

Διαβάστε επίσης

Περιφέρεια Αττικής: Σε λειτουργία από σήμερα το τηλεφωνικό νούμερο 1544 για οδηγούς σε έκτακτη ανάγκηΕλλάδα

Σε λειτουργία τέθηκε σήμερα το τετραψήφιο τηλεφωνικό νούμερο 1544 το οποίο μπορούν να καλούν οι οδηγοί σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης   Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ενεργο...

Κορωνοϊός: Δείτε τα κρούσματα στα νησιά - Αττική: 3.281 νέα κρούσματα - Η γεωγραφική κατανομήΕλλάδα

Σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, στην Αττική τα 3.281 νέα κρούσματα κατανεμονται ως εξής:   413 κρούσματα στην Π.Ε. Ανατολικής Αττικής  578 κρούσματα στην Π.Ε. Βόρειου Τ...

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν δικαστές λόγω καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεωνΕλλάδα

Οριστικά απολύθηκαν δύο δικαστικές για υπηρεσιακή ανεπάρκεια λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση δικαστικών αποφάσεων και σε μία πρόεδρο Πρωτοδικών, επιβλήθηκε προσωρινή παύ...

Μάτι: Βαρύτατες κατηγορίες σε 5 πρώην στελέχη της Πυροσβεστικής με δικαστικό βούλευμαΕλλάδα

Βαρύτερες   κατηγορίες  κρίθηκε ότι πρέπει να  αντιμετωπίσουν   πέντε  πρώην  υψηλόβαθμα   στελέχη  της  Πυροσβεστικής   Υπηρεσίας  στην υπόθεση της φονικής  πυρκαγιάς  στο  Μάτι ,...

Σταϊκούρας: Χαρτογράφηση των επενδυτικών αναγκών της χώρας, για την επίτευξη της πράσινης μετάβασηςΕλλάδα

Διεξήχθη χθες, Πέμπτη, με τη συμμετοχή του Χρήστου Σταϊκούρα, η συνάντηση της Ομάδας Εργασίας για τη Βιώσιμη Χρηματοδότηση και την Πράσινη Οικονομική Μετάβαση.   Κατά την διαδικτυα...

Πιερρακάκης: Ανάρτηση με αφορμή 25 χρόνια ίδρυσης της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών ΣυστημάτωνΕλλάδα

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης έκανε ανάρτηση για τα 25 χρόνια από την ίδρυση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.   Συγκεκριμένα, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» απηύθυνε ο υπουργός Ψ...