ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τήνος: Έτσι έγινε η δολοφονία – Μηνύσεις και καβγάδες μεταξύ δράστη και θύματος

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Τήνου με την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10.04.2022) στη χώρα του νησιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, ο 50χρονος αγιογράφος και διευθυντής της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας έβγαινε από το σπίτι του και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο του. Εκείνη την ώρα, ο 93χρονος δράστης ήταν στο μπαλκόνι και λογομάχησαν. Τότε, κατέβηκε, πλησίασε το θύμα, έσπασε με το κοντάκι της καραμπίνας το τζάμι του αυτοκινήτου και τον πυροβόλησε δύο φορές. 

 


O 90χρονος που κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Τήνου φέρεται να μην έχει μετανιώσει στιγμή για τη δολοφονία του 50χρονου.

 

Καβγάδες και μηνύσεις
Ο 50χρονος είχε μετακομίσει πρόσφατα στην πολυκατοικία και από πολύ νωρίς άρχισαν τα προβλήματα και οι καβγάδες με τον 93χρονο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο δράστης είχε κάνει μήνυση στο θύμα, υποστηρίζοντας ότι του είχε δηλητηριάσει το πηγάδι, καθώς και για αυτοδικία, επειδή είχε τοποθετήσει κεραία στην ταράτσα!

Από την πλευρά του, ο 50χρονος είχε κάνει μήνυση στον 93χρονο για απόπειρα σωματικών βλαβών, καθως είχε αποπειραθεί να τον χτυπήσει με μαγκούρα και είχε καταδικαστεί. 

Όλοι στο νησί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το θύμα, άνθρωπος ήσυχος, καλλιεργημένος και οικογενειάρχης. Τραγική φιγούρα η μητέρα του 50χρονου, η οποία τα τελευταία πέντε χρόνια έχασε τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της. Ο αδερφός του θύματος είχε φύγει από τη ζωή από καρκίνο.

 

Πηγή: newsit.gr 

Διαβάστε επίσης

Κρύο και βροχές σήμερα – Πώς θα κυλήσει ο καιρός την εβδομάδα – Πρώτη εκτίμηση για το ΠάσχαΕλλάδα

Ένα ψυχρό κύμα από την περιοχή της κεντρικής Μεσογείου επηρεάζει και τη χώρα και φέρνει πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας, δυνατούς ανέμους και βροχές, ακόμα και χιονοπτώσεις σε ορε...

Κουτσούμπας: Η εμπλοκή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ακουμπά και τις ελληνοτουρκικές διαφορέςΕλλάδα

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας, χαρακτήρισε την επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας «σημαντικό βήμα κλιμάκωσης τ...

Την απαλλαγή του «Ινδιάνου» για το σύνολο των κατηγοριών ζητά η ΕισαγγελίαΕλλάδα

Ύστερα από την αποφυλάκισή του τον Οκτώβρη, καθώς η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας του αστυνομικού που τραυματίστηκε στις 9 Μαρτίου 2021, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη Ν....

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην Κάτω Ιταλία: Ελληνικές σημαίες και τραγούδια στη γκρεκάνικη γλώσσαΕλλάδα

Με τραγούδια στη γκρεκάνικη γλώσσα και παραδοσιακούς χορούς υποδέχθηκαν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου οι κάτοικοι των ελληνόφωνων χωριών της Κάτω Ιταλίας. Τη...