ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον φόνο του νεαρού στη Θεσσαλονίκη - Μια σύλληψη για κατοχή πυρσού - Τι ψάχνουν οι αρχές

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία και οι περιγραφές που έρχονται στο φως από το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ οπαδών που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας νεαρός και να τραυματιστούν άλλοι δύο.


Η επίθεση έγινε στη συμβολή σχεδόν των οδών Νικολάου Πλαστήρα και Θεοδώρου Γαζή, λίγα μόνο μέτρα από το γήπεδο του Άρη, μπροστά από ένα γωνιακό κατάστημα και δίπλα από τις πολυκατοικίες, ενώ απέναντι βρίσκεται σχολικό συγκρότημα.

Όπως αναφέρει το voria, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, γυναίκα μάρτυρας άκουσε φασαρία καθώς και ένα άτομο να φωνάζει "σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο". Η ίδια μάλιστα κάλεσε και την αστυνομία.


Παράλληλα, ένοικος παρακείμενης πολυκατοικίας ανέφερε ότι περίπου στη 1 ακούστηκε μια φασαρία στη γειτονιά, με άτομα να φωνάζουν, ωστόσο όλα όπως λέει "έγιναν σε ελάχιστο χρόνο".

 

Σύμφωνα με το Thesstoday, άλλη κάτοικος της περιοχής είπε: "Άκουσα φασαρία και φοβήθηκα. Γι’ αυτό δε βγήκα έξω. Άκουσα παιδιά να φωνάζουν. Άκουσα κραυγές".

 

Το χρονικό του επεισοδίου - Πέθανε από αιμορραγία ο 19χρονος

Η συμπλοκή σημειώθηκε στην οδό Θεοδώρου Γαζή, όταν άγνωστος αριθμός ατόμων που επέβαιναν σε δύο οχήματα επιτέθηκε στους τρεις νεαρούς που μετέβαιναν πεζή στον δρόμο.

Από την επίθεση, ένας εκ των τριών νεαρών ατόμων, ηλικίας 19 ετών, έχασε τη ζωή του. Ο άτυχος νέος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό του μηρού, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, από αιμορραγία, πριν φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Οι άλλοι δύο νεαροί, ηλικίας 19 και 20 ετών, τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο "Παπανικολάου".

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή ενός ατόμου (από τις 14) μετά το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 19χρονου ατόμου και τον τραυματισμό ακόμα δύο νεαρών.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του εν λόγω ατόμου για κατοχή πυρσού. Οι υπόλοιποι 14 προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δεν έχει διευκρινιστεί πόσα ήταν τα άτομα που πήραν μέρος στην δολοφονική επίθεση. Η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της βίντεο από παρακείμενα καταστήματα. Κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών συνέλεξε στοιχεία από το σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό.

 

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε επίσης

Κάτω Πατήσια: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τη δικογραφία –Τι κατέθεσαν τα θύματαΕλλάδα

Σοκ προκαλούν η δικογραφία και οι καταθέσεις των θυμάτων για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια που «ψάρευε» κορίτσια μέσω Facebook. Αν και στην αρχή ο ιερέας προσπάθησε να χτίζει το προφί...

Ζέρβας για δολοφονία 19χρονου: "Μαύρη σελίδα για την πόλη και ήττα του οπαδικού κινήματος"Ελλάδα

ια ήττα της πόλης και του οπαδικού κινήματος έκανε λόγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας σε δήλωσή του, μέσω της οποίας καταδίκασε τη δολοφονική επίθεση σε βάρος πέντε ...

Από αύριο η διάθεση self-test για μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από τα φαρμακείαΕλλάδα

Από αύριο Τετάρτη, έως και την Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, θα προμηθεύονται πέντε δωρεάν αυτ...

Δένδιας: Ενημερώνει τα κόμματα για τα τρέχοντα θέματα εξωτερικής πολιτικήςΕλλάδα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συναντήσεις του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσής τους για τα τρέχοντ...

Ν.Δ. κατά ΚΙΝΑΛ για το επεισόδιο στη Βουλή: «Ίσες αποστάσεις σημαίνουν ταύτιση με τον Πολακισμό»Ελλάδα

ην στάση του Κινήματος Αλλαγής απέναντι στο επεισόδιο που συνέβη χθες στη Βουλή, με πρωταγωνιστές τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη και τον προεδρεύοντα Χαράλαμπο Αθανασίου, στη...