ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πατούλης στο iefimerida.gr: «Κλειστά τα σχολεία στην Αττική την Τρίτη, ίσως και αύριο»


Η κακοκαιρία Ελπίς φέρνει, όπως όλα δείχνουν, το κλείσιμο των σχολείων στην Αττική για λόγους ασφαλείας.

Ο Πειρφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης μίλησε στο iefimerida.gr για το πως αναμένεται να κινηθεί η περιφέρεια βλέποντας την έντονη κακοκαιρία να πλησιάζει. Οπως είπε ο ίδιος, είναι σχεδόν βέβαιο πως τα σχολεία την Τρίτη θα παραμείνουν κλειστά στην Αττική καθώς αναμένεται αρκετό χιόνι στο λεκανοπέδιο. Ωστόσο, η ίδια βεβαιότητα δεν υπάρχει για αύριο, με την απόφαση για τη Δευτέρα να αναμένεται να παρθεί νωρίς σήμερα το απόγευμα.


Τις επόμενες ώρες θα γίνει ευρεία σύσκεψη με τους δημάρχους του νομού Αττικής για να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι για αύριο.

Ο Γιώργος Πατούλης δήλωσε στο iefimerida.gr: «Νωρίς το απόγευμα θα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τις επόμενες ημέρες.

Ολες οι προβλέψεις δείχνουν πως την Τρίτη θα πέσει πολύ χιόνι σε όλη την Αττική. Ετσι, την Τρίτη θα είναι κλειστά σε όλη την Αττική, είναι σχεδόν βέβαιο. Οσον αφορά στη Δευτέρα θα εξεταστεί αργότερα τι θα γίνει.


Για αύριο πρέπει να δούμε την ασφάλεια των παιδιών τόσο σχετικά με τη μετακίνηση, αλλά όσο και για το κρύο που θα επικρατεί, καθώς υπάρχουν και τα μέτρα για τον κορωνοϊό που πρέπει να είναι ανοιχτά τα παράθυρα.

 

Διαβάστε επίσης

Κρυμμένα κειμήλια 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή: Βρήκε χώμα από τη Μ. Ασία στο εικονοστάσι της μάναςΕλλάδα

O Μιχάλης Κόκκινος με το σημείωμα της μητέρας του και το χώμα από τη Μικρά Ασία. Photo via ΑΠΕ-ΜΠΕ Ένα απίστευτο εύρημα, εντόπισε μέσα στο εικονοστάσι που είχε η μητέρα του  στο σπ...

Μελέτη του ΕΚΠΑ: Δραματική αύξηση έως και 60% σε αντικαταθλιπτικά, αντιψυχωσικά και κοκαΐνη στην ΑττικήΕλλάδα

Δραματική αύξηση έως και 60% στη χρήση αντικαταθλιπτικών και αντιψυχωσικών από το Μάρτιο του ‘19 έως το Νοέμβριο του ‘21 διαπιστώνει μελέτη του Τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ, σύμφωνα μ...