ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανοίγουν στόματα στη Θεσσαλονίκη για τον βιασμό της 24χρονης και το κύκλωμα μαστροπείας – “Δεν θα κάνω πίσω” (vid)

 

Οι Αρχές ξετυλίγουν σιγά σιγά το κουβάρι της υπόθεσης βιασμού της 24χρονης σε ξενοδοχείο, η οποία ενδεχομένως να κρύβει από πίσω ένα μεγάλο κύκλωμα μαστροπείας. Γι αυτό το λόγο η Αστυνομία περιμένει το επόμενο διάστημα να υπάρξουν νέες καταγγελίες που ενδεχομένως θα φέρουν στο φως τη δράση του κυκλώματος που εκτιμούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας ότι κρύβεται πίσω από την περίπτωση της 24χρονης. Η 24χρονη έχει καταθέσει τόσο στην Αστυνομία, όσο και στην ανακρίτρια για το μοιραίο βράδυ και σύμφωνα με το Star, η κοπέλα έχει πει μεταξύ άλλων:

«Στο ξενοδοχείο τρία άτομα τα οποία δε γνώριζα, με γλυκόλογα με έβαλαν μέσα στο ασανσέρ και με οδήγησαν στον 4ο όροφο. Τους είπα ότι θέλω να πάω στο δωμάτιό μου γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Ξαφνικά, βρέθηκα σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζα και ήταν άλλο από αυτό του πάρτι».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πάρτι στο πεντάστερο ξενοδοχείο γινόταν στο δωμάτιο 401 ενώ το δωμάτιο, στο οποίο καταγγέλλεται ότι έγινε ο βιασμός, είναι το 602. Η αστυνομία, μετά την καταγγελία πήγε στο ξενοδοχείο, ερεύνησε το συγκεκριμένο δωμάτιο του 27χρονου και στη συνέχεια τον συνέλαβε.

 

Εκεί, σύμφωνα πάντα με τo Star βρέθηκε ένα χάπι συγκεκριμένης εταιρείας ενώ κατασχέθηκαν το φόρεμα και το εσώρουχο της κοπέλας και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η κοπέλα ξύπνησε και κατάλαβε ότι έχει συμβεί κάτι. Από τους τρεις άντρες ο ένας παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε μαζί της. Ισχυρίζεται όμως ότι έγινε με τη θέλησή της. Απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η κοπέλα μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι», δηλώνει αποφασισμένη να μην κάνει πίσω.

«Αυτό που μου συνέβη δε θέλω να συμβεί ποτέ σε καμία κοπέλα του κόσμου. Πήρα την απόφαση να προχωρήσω νομικά και δε θα κάνω πίσω. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν. Κάποιοι ήταν φίλοι, τους εμπιστευόμουν ενώ αυτοί λειτουργούσαν για λογαριασμό τους και δεν πίστευαν σε καμία φιλία. Εξαιτίας τους παρασύρθηκα και έπαθα ό, τι έπαθα» υποστήριξε η 24χρονη.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη από αυτό που έγινε. Δε θέλω να συμβεί κάτι τέτοιο σε καμιά άλλη γυναίκα σε όλο τον κόσμο. Με όλες τις δυνάμεις που έχω θα το πολεμήσω και δεν θα το εγκαταλείψω μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη», είχε δηλώσει η 24χρονη στο newsit.gr, μέσω του δικηγόρου της, Θανάση Ζιώγα.

Ο δικηγόρος της καταγγέλλει -στο Mega- πως την ώρα που η 24χρονη έφευγε από το πάρτι ζαλισμένη, γύρισε πίσω ύστερα από τηλεφώνημα του διοργανωτή και ακολούθησαν όσα ακολούθησαν…

«Μπήκε αμέσως στο ξενοδοχείο, πήγε στη ρεσεψιόν, έκλεισε ένα δωμάτιο το 510, πήρε το κλειδί να πάει να κοιμηθεί. Είχε κατά νου ότι ο άνθρωπος που την κάλεσε ήταν εκεί ούτως ή άλλως και είναι ένας φίλος της, ο οποίος θα την προστάτευε. Μόλις άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ, τρία άτομα την πλησίασαν, την πλεύρισαν, της μίλησαν και την παρέσυραν κατά τη δική της άποψη στο δωμάτιο το 602», τόνισε ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας.

Η 24χρονη σύμφωνα με τον δικηγόρο της ξύπνησε το πρωί στο δωμάτιο μόνη και σε άσχημη κατάσταση. «Το πρωί που ξύπνησε βρέθηκε ημίγυμνη, χωρίς εσώρουχα με πεταμένα όλα τα ρούχα στο πάτωμα. Μίλησε με τον άνθρωπο που την κάλεσε στο πάρτι, του είπε “γιατί είμαι εδώ” και αποφάσισε να πάει στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό», πρόσθεσε ο κ. Ζιώγας.

Σύμφωνα με τον Ηλία Γκιώνη, τον influencer που αποκάλυψε την υπόθεση, η συγκεκριμένη ομάδα ανδρών εδώ και χρόνια λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο προβαίνοντας σε παρόμοιες πράξεις, με τα θύματα να κρατούν τα στόματά τους κλειστά λόγω του φόβου.

  • «Με την έρευνα που έχουμε κάνει, περίπου 10 άτομα είναι μπλεγμένα σε αυτήν την ιστορία, σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες περιοχές. Υπάρχουν συνομιλείς όπου αυτοί διαλέγουν τα θύματά τους από τα social media αφού τα παρακολουθούν καιρό. Υπάρχει ένα μοτίβο σε όλες αυτές τις καταγγελίες, ότι οι κοπέλες ναρκώνονται. Όσες μίλησαν δέχονται απειλές όπως και τώρα που έχει βγει αυτό το θέμα στην επικαιρότητα. Δεν έχουν γίνει καταγγελίες γιατί τα θύματα φοβούνται. Στον κόσμο της Θεσσαλονίκης αυτή η ομάδα ανθρώπων είναι γνωστή, απλά δεν υπάρχουν καταγγελίες γιατί από πίσω τους έχουν μεγάλη δύναμη». Ο ακτιβιστής μιλώντας στο ΜEGA αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές και προτροπές να προσέχει αυτούς που έχουν καταγγελθεί. «Μιλάμε για ένα ολόκληρο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων».

Ο διοργανωτής του πάρτι σε ανάρτησή τους πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε να παραδέχεται το περιστατικό.

«Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη», είχε γράψει ο διοργανωτής του πάρτι στο Instagram.

Χθες ωστόσο υποστήριξε με νέα ανάρτηση ότι του «χάκαραν» τον λογαριασμό.

«H συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πραγματοποιήθηκε από εμένα, αλλά από το πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Tο συγκεκριμένο άτομο μαζί με τους «συνοδούς» του την 1/1/2022 με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών», τόνισε σε νέα του ανάρτηση.

Θέση για την υπόθεση πήρε και το κατάστημα εστίασης “Αχίλλειον”, όπου εργαζόταν άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. «Η επιχείρηση δεν έχει καμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό.

Με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει ήδη διακοπεί η συνεργασίας μας. Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και τη θλίψη μας για τέτοιου είδους περιστατικά για τα οποία θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

Την ίδια στιγμή, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση μέσω Instagram διέψευσε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση και προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης σε βάρος του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, ο οποίος αποκάλυψε τον βιασμό της 24χρονης και ενέπλεξε το όνομα του.

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και δυσαρέσκεια πληροφορήθηκα ότι εμπλέκεται το όνομα μου, μέσω αμφιβόλου προελεύσεως λογαριασμών στο Instagram, σε μία αποτρόπαια πράξη κακοποίησης νεαρής κοπέλας κατά τη διάρκεια των γιορτών, που παρεμπιπτόντως εγώ απουσίαζα στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και εδώ να ήμουν θα μπορούσα να έχω την οποιαδήποτε ανάμειξη», τόνισε.

Διαβάστε επίσης

Προς χαλάρωση τα μέτρα από την επόμενη Δευτέρα -Πώς θα γίνει η άρση, τι εκτιμούν για πανδημία και κρούσματαΕλλάδα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αρχίσει η χαλάρωση των μέτρων από την επόμενη εβδομάδα αφήνουν κυβερνητικά στελέχη. Αν φυσικά συνεχιστεί η αποκλιμάκωση στον αριθμό των κρουσμάτων. Τα 10.8...

Καταγγελία βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείαςΕλλάδα

Έχει σχηματιστεί δικογραφία και στόχος είναι οι αρχές να εντοπίσουν εκείνους  που εξωθούσαν γυναίκες στην πορνεία και τις «διοχέτευαν» σε διάφορα πάρτι στην πόλη. protothema.gr Ενδ...

Δυσοίωνα στοιχεία για τους "σκληρούς δείκτες" της πανδημίας – Τριπλάσια η διασπορά στους 18-39Ελλάδα

«Η πανδημία του κοροναϊού  στην κοινότητα είναι όντως σε φάση ύφεσης, αλλά ο αριθμός των κρουσμάτων δεν είναι αξιόπιστος δείκτης. Πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν και τους σκληρούς δείκ...

Ιωάννινα: 320 κιλά χασίς σε ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής των Αθηνών - Σε εξέλιξη έρευνες της ΕΛ.ΑΣΕλλάδα

 Μπλόκο σε ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής των Αθηνών, το οποίο μετέφερε περίπου 320 κιλά χασίς, πραγματοποίησαν αστυνομικοί στις 11 το πρωί στην είσοδο της Εγνατίας οδού στην Ηγουμε...

Έστειλε στην εντατική τη σύντροφό του μετά από άγριο ξυλοδαρμό-Αναζητείται για απόπειρα ανθρωποκτονίαςΕλλάδα

Ένας 46χρονος άνδρας στην Αργυρούπολη αναζητείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση καθώς την Παρασκευή χτύπησε άγρια την 40χρονη σύντροφό του και την έστειλε στην εντατική. ...

Νέος «Δείκτης Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης» τίθεται σε εφαρμογή στην ΕλλάδαΕλλάδα

Το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ξεκινά την κατηγοριοποίηση των κακοκαιριών στη χώρα μας, οι οποίες αναμένεται να προκαλέσουν μεγάλα ύψη βροχής. Από τον Ιανουάριο του 202...

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας πλήττει άμεσα τον σκληρό πυρήνα της ελληνικής πολιτείας: τη νομοθετική, εκτελεστική και δικαστική εξουσίαΕλλάδα

 "Ο κ. Τσίπρας επιλέγει ενσυνείδητα, με ένα εξαχρειωμένο και επικίνδυνο για τη δημοκρατία μας άρθρο του στο Documento, να στηρίξει πολιτικά και ηθικά την επίθεση Πολάκη στην ελληνι...

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ ανοιχτά του Αγίου Όρους -Πάνω από δέκα οι μετασεισμοί, τι λένε οι σεισμολόγοιΕλλάδα

Σεισμός μεγέθους 5,4 ρίχτερ, σημειώθηκε δέκα λεπτά πριν τις δύο μεσημέρι στο Βόρειο Αιγαίο στη Χαλκιδική, ήτοι λίγο νοτιότερα της χερσονήσου του Άθω. Ειδικότερα, σύμφωνα με το Γεωδ...