ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής:Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου - Τα θέματα Η.Δ

 

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Χρ. Θεοδωρόπουλου, πρόκειται να συνεδριάσει την Τετάρτη, 01-12-2021 και ώρα 15:30. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, μέσω της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr.

Οι αποφάσεις της συγκεκριμένης συνεδρίασης θα αναρτηθούν σταδιακά στον εξής σύνδεσμο: http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=42164:25i-synedriasi-p-s-2021&catid=123&Itemid=98

Επίσης, οι αποφάσεις όλων των προηγούμενων συνεδριάσεων αναρτώνται σταδιακά στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=category&id=123&Itemid=98

 

                                                          Συνεδρίαση 25η

 

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  1. Συζήτηση επερώτησης της επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ζωής» κ. Ρ. Δούρου με θέμα τις προσφυγικές πολυκατοικίες της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
  2. Συζήτηση επερώτησης των ανεξάρτητων Περιφερειακών Συμβούλων κ.: Δ. Ανδρεάκου, Ε. Αποστολόπουλου, Π. Ασημακοπούλου με θέματο σχέδιο δράσης 2016-2019 της Περιφέρειας Αττικής για την κοινωνική ένταξη των Ρομά στη Δυτική Αττική.
  3. Συζήτηση επερώτησης του ανεξάρτητου Περιφερειακού Συμβούλου κ.Π. Ασημακοπούλουμε θέμα τη λειτουργία του ΧΑΔΑ στην περιοχή Μανδράκι-Κρίταμι του Δήμου Ύδρας, μετά από τις επανειλημμένες πυρκαγιές στο χώρο, με τελευταία αυτή στις 6/11/2021.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  1. Επικύρωση πρακτικών της 10ης, 11ης&12ης Συνεδρίασης έτους 2021 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

 

  1. Συζήτηση επί του προσφάτως ψηφισθέντος Νόμου για τις λαϊκές αγορές.

(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στ. Μελάς)

  1. Συζήτηση επί του παρουσιασθέντος Στρατηγικού Σχεδιασμού Περιφέρειας Αττικής για αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων.

(Εισηγητής ο Περιφερειάρχης κ. Γ. Πατούλης)

  1. Έγκριση οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2020 Περιφέρειας Αττικής.

(Εισηγητής οΑντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

  1. Έγκριση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής Γ΄ τριμήνου 2021.

(Εισηγητής οΑντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) διευθέτησης Ρέματος Πικροδάφνης (σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 2313/2020 απόφαση του Σ.τ.Ε.).

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

  1. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 333/2019 (ΑΔΑ: ΩΝΥ67Λ7-ΝΙΕ) απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα: «Ανάδειξη εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου στον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 211 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/07-06-2010) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και του άρθρου 2 της αριθμ. οικ. 52546/16-12-2011 Υ.Α. Υφυπ. Εσωτερικών (ΦΕΚ 2854/τ. Β΄/16-12-2011)», ως προς τους αναδειχθέντες εκπροσώπους.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Κόκκαλης)

  1. Έγκριση πρότασης και ορισμός ποσού εξωδικαστικής - συμβιβαστικής επίλυσης των εκκρεμών αντιδικιών με την εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «ΙΝΤΡΑΚΑΤ», που ανεφύησαν στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου με τίτλο «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ,ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ Α΄ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ», ανάδοχος του οποίου ανεδείχθη η ως άνω εταιρεία κατόπιν διενέργειας δημόσιου διαγωνισμού από την Περιφέρεια Αττικής, όπως αυτές περιγράφονταικαι αποτυπώνονται στις προσφυγές της αναδόχου εταιρείας κατά της Περιφέρειας Αττικής με αριθμ. κατάθεσης: α) ΠΡ664/2018, β) ΠΡ572/2018, γ)ΠΡ665/2018, δ) ΠΡ1634/2018, ε) ΠΡ1205/2018, στ) ΠΡ1208/2018, ζ) ΠΡ1204/2018, η) ΠΡ1206/2018, θ) ΠΡ1635/2018 και ι) ΠΡ826/2018 Προσφυγών, οι οποίες εκκρεμούν προς εκδίκαση ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

  1. Έγκρισησκοπιμότητας και δαπάνης για την προμήθεια ράβδων υπεριώδους ακτινοβολίας που θα χρησιμοποιηθούν από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής στο πλαίσιο της αποφυγής της διασποράς της πανδημίας Covid – 19.

(Εισηγητής οΑντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Κεχρής)

  1. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για την ένταξη της Περιφέρειας Αττικής στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Υγιών Περιφερειών του Π.Ο.Υ. (Regions for Health).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Κεχρής)

  1. Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για την “Τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) του Δήμου Βύρωνα”.

(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Κατσιγιάννης)

 

                                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

                                   ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

                                               ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στο παραλιακό μέτωπο με τη θάλασσα να έχει καλύψει τα πάνταΕλλάδα

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που καταγράφονται με το πρώτο φως της ημέρας στην  Πάτρα,  και συγκεκριμένα κατά μήκος του παραλιακού μετώπου. Σύμφωνα με το tempo24.news, εκτεταμέν...

Iερέας με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες: Το ότι αγαπώ την γυμναστική και το σώμα μου, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τον ΘεόΕλλάδα

Ο 42χρονος ιερέας, που απασχόλησε την κοινή γνώμη και επικρίθηκε για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες του στο Instagram, ασκεί κανονικά τα λειτουργικά του καθήκοντα, παρουσία των πιστ...

Θεοδωρικάκος: «Οι περισσότεροι φίλαθλοι δεν φορούν μάσκες - Απαγόρευση αν συνεχιστεί η κατάσταση»Ελλάδα

Την πιθανότητα να απαγορευτεί η προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα αν δεν φορούν μάσκα έθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε δηλώσεις του στο Mega. Μιλώντας για...

Κουτσούμπας: Να δυναμώσει ο αγώνας για τη θωράκιση του δημόσιου συστήματος ΥγείαςΕλλάδα

«Η σημερινή ερώτηση του κόμματος μας είναι κάτι παραπάνω από επίκαιρη, αφού η πανδημία καλπάζει και ο λαός μας βρίσκεται εκτεθειμένος και απροστάτευτος για μία ακόμη φορά. Πλησιάζο...