ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξαφνική αδιαθεσία για τον Τρύφωνα Αλεξιάδη στη Βουλή – Στο νοσοκομείο προληπτικά

Μεγάλη ανησυχία προκλήθηκε στη Βουλή όταν ο Τρύφωνας Αλεξιάδης αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της ομιλίας του και κατέβηκε από το βήμα.

«Συγγνώμη κύριε πρόεδρε. Πρέπει να διακόψω μάλλον. Πρέπει να διακόψω γιατί δεν αισθάνομαι καλά θα συνεχίσω κάποια άλλη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξιάδης.

Δύο υπάλληλοι της Βουλής βοήθησαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να βγει από την αίθουσα και να μεταβεί στο ιατρείο της Βουλής.

Είπε στους γιατρούς ότι ένιωσε ταχυκαρδία και υπεβλήθη σε καρδιογράφημα το οποίο ήταν καθαρό. Συνεργάτες του αποδίδουν το περιστατικό στην κούραση από τη συμμετοχή του στη χθεσινή πορεία για το Πολυτεχνείο.

Για προληπτικούς λόγους ο κ. Αλεξιάδης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Κατά την έξοδό του από τη Βουλή, είπε στους δημοσιογράφους στο περιστύλιο πως είναι καλά. Τον συνόδευσε ο συνάδελφός του Σάκης Παπαδόπουλος.

Δείτε τη στιγμή που ανακοίνωσε πως διακόπτει την ομιλία του:

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKAI.gr (@skaigr)

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε επίσης

 Σε συλλήψεις θα προχωρά η Εισαγγελία σε σοβαρές περιπτώσεις αντιεμβολιαστώνΕλλάδα

Σε συλλήψεις θα προχωρά πλέον η Εισαγγελία για τους αντιεμβολιαστές που παροτρύνουν πολίτες να μην εμβολιάζονται η να μην δέχονται ιατρικές υπηρεσίες για την πανδημία θέτοντας σε κ...

Πτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από Αγαθονήσι, Μακρονήσι, Ανθρωποφάγους, ΦούρνουςΕλλάδα

Δύο ζεύγη τουρκικών F-16, που εισήλθαν στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης, πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι στα 11.000 πόδια το ένα ζεύγος και στα 24.000 πόδια το δεύτερ...

Επίθεση του «Ρουβίκωνα» με μπογιές στο σπίτι του Γιώργου ΓεραπετρίτηΕλλάδα

Επίθεση με μπογιές στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη πραγματοποίησαν, το βράδυ της Τετάρτης, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας "Ρουβίκωνας". Οι δράστες έβαψαν ...