ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βόλος: Μαχαιρωμένη βρέθηκε 75χρονη αγνοούμενη - Στον 39χρονο βαφτισιμιό της στρέφονται οι έρευνες

Τραγική εξέλιξη είχε η αναζήτηση 75χρονης, αφού αργά το απόγευμα βρέθηκε νεκρή σε υπόγειο της πολυκατοικίας όπου και κατοικούσε στη Νέα Ιωνία, Βόλου.


Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας είχαν χαθεί από το πρωί της Πέμπτης όταν έφυγε από το διαμέρισμά της, στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε, για να πάει να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το σπίτι της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το άψυχο κορμί της γυναίκας βρέθηκε σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε στη Λεωφόρο Καζανάκι και φέρει πολλαπλά τραύματα από σιδερένιο, μάλλον αιχμηρό, αντικείμενο τόσο στο πρόσωπό της, όσο και στον λαιμό.


Στο σημείο όπου βρέθηκε η νεκρή έχει σπεύσει η Αστυνομία, για τη διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 39χρονος βαφτισιμιός της γυναίκας, πήγε στο σπίτι της την περασμένη Πέμπτη (04.11.2021) και τη σκότωσε με περισσότερες από 20 μαχαιριές. Το κίνητρο φέρεται να ήταν τα χρήματα, καθώς το τελευταίο διάστημα ζητούσε από την ευκατάστατη ηλικιωμένη ένα ποσό, το οποίο εκείνη δεν του έδινε. Τη στιγμή της δολοφονίας, βρισκόταν μέσα στο σπίτι το παιδί με ειδικές ανάγκες της άτυχης 76χρονης.

Αφού τη σκότωσε, την τύλιξε με σεντόνια και την έκρυψε στην αποθήκη, στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Χθες, η αδερφή του θύματος έκανε καταγγελία στην αστυνομία για τηνεξαφάνιση της ηλικιωμένης και τελικά σήμερα “γράφτηκε” ο τραγικός επίλογος της υπόθεσης. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο βαφτισιμιός της 76χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές για υποθέσεις εκβιασμών, καθώς φέρεται να εμπλεκόταν σε κύκλωμα. 

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνησαν σήμερα για τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους: Πού πρέπει να επιδεικνύουν τεστ -Τα 5 «SOS»Ελλάδα

Σε ισχύ τέθηκαν από τις 6:00 το πρωί τα νέα μέτρα αποτροπής διασποράς του κορωνοϊού, τα οποία εστιάζουν στους ανεμβολίαστους πολίτες. Το βράδυ της Παρασκευής εκδόθηκε το σχετικό ΦΕ...

Έρευνα για τους τραυματισμούς στη διαδήλωση με τους εποχικούς πυροσβέστες – Θύελλα και πολιτικές αντιδράσειςΕλλάδα

Μετά το σάλο και τους τραυματισμούς διαδηλωτή και φωτορεπόρτερ από την αστυνομική βία, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοίνωσε ότι έχει διαταχθεί η διοικητική διερεύνηση π...

Σαρωτικοί έλεγχοι από το πρωί για τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους, με click away οι αγορές για όσους δεν διαθέτουν testΕλλάδα

Επί ποδός 8.000 αστυνομικοί σε όλη τη χώρα -Ο οδικός χάρτης των νέων μέτρων: εμπόδια για ανεμβολίαστους, έλεγχοι και πρόστιμα - Όλα όσα ισχύουν για πιστοποιητικά, μάσκες και εστίασ...