ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Μύρισε η Άνοιξη -Πού θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς το θερμόμετρο


Η Άνοιξη ήρθε για να μείνει. Αίθριος θα είναι και σήμερα Δευτέρα  ο καιρός, με αραιές νεφώσεις που τη νύχτα στα δυτικά θα πυκνώσουν.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις έως 5 και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ


Καιρός: Αραιές νεφώσεις που τη νύχτα θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κατά τόπους. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 02 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα το μεσημέρι - απόγευμα νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

 

Διαβάστε επίσης

Τι αλλάζει από σήμερα στο λιανεμπόριο, ποια πολυκαταστήματα ανοίγουν Ελλάδα

  Σημαντικές αλλαγές στη λειτουργία του λιανεμπορίου, με συγκεκριμένη κατηγορία μεγάλων καταστημάτων να παίρνει το «πράσινο φως», φέρνουν από σήμερα οι νέοι κανονισμοί. Οι τελευταί...

Εβδομάδα καταβολών από σήμερα ως και τις 16 Απριλίου από τον e-ΕΦΚΑ και τον ΟΑΕΔΕλλάδα

  Σήμερα, ξεκινά η καταβολή των αναδρομικών στους κληρονόμους που έχουν δικαίωμα από διαθήκη. Συνολικά θα δοθούν 161 εκατ. σε δικαιούχους. Όπως αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Υπουργ...

Τι συμβαίνει με τον Τσακαλώτο στον ΣΥΡΙΖΑ; - Η απουσία του στην παρουσίαση του οικονομικού προγράμματοςΕλλάδα

Την Τρίτη ο  ΣΥΡΙΖΑ  παρουσιάζει το «ολοκληρωμένο σχέδιo του για την βιώσιμη επανεκκίνηση της οικονομίας μετά την άρση του lockdown». Η μεγάλη είδηση βγήκε όμως πριν την παρουσίαση...

Ανοιχτά τα λύκεια, με self test η επιστροφή στα θρανία - 408 θετικοί τα πρώτα αποτελέσματαΕλλάδα

Επιστροφή στα θρανεία από σήμερα και μετά από αρκετούς μήνες στην καραντίνα για τους μαθητές του λυκελιου . Τα θρανία στις τρεις τάξεις θα γεμίσουν και πάλι μετά την απόφαση της κυ...