ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βίντεο-ντοκουμέντο με τον δράστη να κρατά το όπλο του λίγο μετά τη δολοφονία στην Κυπαρισσία

Bίντεο-ντοκουμέντο καταγράφει τον δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας του επιχειρηματία στην Κυπαρισσία να κρατά το όπλο στο χέρι, λίγο μετά τον πυροβολισμό.
Παραμένει αναστατωμένη η τοπική κοινωνία στην Κυπαρισσία μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 39χρονου επιχειρηματία, μέσα στο κατάστημά του με είδη κινητής τηλεφωνίας, από έναν 72χρονο.
Στο κεντρικό δελτίο του ALPHA παρουσιάστηκε βίντεο - ντοκουμέντο, όπου καταγράφονται οι κινήσεις του δράστη, λίγο μετά τον πυροβολισμό κατά του 39χρονου.
Στις εικόνες, φαίνεται ο ηλικιωμένος άνδρας να βγαίνει στον δρόμο και να κάνει νευρικές κινήσεις, σταματώντας το βήμα του, χωρίς να απομακρύνεται από το σημείο, ενώ στο χέρι του κρατά το περίστροφο με το οποίο πριν από λίγο είχε πυροβολήσει το άτυχο θύμα του.
Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο, καταγράφεται και η στιγμή της μεταφοράς του 39χρονου στο ασθενοφόρο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.
Συγκλονίζει το γεγονός ότι αφορμή για το έγκλημα στάθηκε ένας «φουσκωμένος» λογαριασμός, που δεν δεχόταν ο δράστης να πληρώσει γιατί ήταν χρεωμένος περισσότερο από όσο συνήθως.
 

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ALPHA, το ποσό για το οποίο ξεκίνησε η διαφωνία του με τον 39χρονο ήταν 170 ευρώ.

 


Το χρονικό της δολοφονίας
Το φονικό έγινε στις 12 το μεσημέρι. Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε πάει στο κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας για να πληρώσει κάποιον λογαριασμό και φέρεται να λογομάχησε με τον 39χρονο που τον εξυπηρετούσε, με αντικείμενο το ποσό που έπρεπε να πληρώσει ο 72χρονος.
Ο ηλικιωμένος φώναζε και διαμαρτυρόταν, ζητώντας εξηγήσεις για τον «υπερχρεωμένο» λογαριασμό. Στη συνέχεια έφυγε από το μαγαζί, όπου και επέστρεψε για να προχωρήσει στο αποτρόπαιο έγκλημα, πυροβολώντας τον επιχειρηματία.

Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν παραδόθηκε πως το έγκλημα για αυτόν ήταν «ζήτημα τιμής». «Δεν μου έδινε εξηγήσεις για τον λογαριασμό μου, με έβρισε, με πρόσβαλε. Θίχτηκα», φέρεται να είπε ο δράστης.

 

Στο MEGA, μίλησε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες της εν ψυχρώ δολοφονίας, ο οποίος περιέγραψε τη «διαφωνία» του δράστη με το μετέπειτα θύμα του.
«Ήταν ένας ηλικιωμένος που ωρυόταν, θα τον περιέγραφα "σεληνιασμένο". Έλεγε ότι ήθελε να πληρώσει τον λογαριασμό, αλλά ήταν πολλά τα λεφτά και ήθελε να κάνει διακοπή».

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, του ζήτησε να περάσει έξω γιατί υπήρχε κόσμος, με τον ηλικιωμένο να ξεσπά στον κόσμο που περίμενε λέγοντας «μην πάτε μέσα, είναι κλέφτες και απατεώνες».
Όπως μετέδωσε ο Alpha, οι αρχές κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα αντικοινωνικό και οξύθυμο άτομο ενώ δεν φαίνεται να έδειξε σημάδι μεταμέλειας.
Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το πού βρήκε το περίστροφο, φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν δώρο του αδελφού του.

 

 

sputniknews.gr

Διαβάστε επίσης

Το εντυπωσιακό τρέιλερ του πρώτου ιστορικό ντοκιμαντέρ για τη μεγάλη ηρωίδα Μαντώ Μαυρογένους (βίντεο)Ελλάδα

Με ένα εντυπωσιακό τρέιλερ υπό τους ήχους της συγκλονιστικής μουσικής του κορυφαίου σύνθετη Σταμάτη Σπανουδάκη, παρουσιάζεται στο κοινό το πρώτο ιστορικό ντοκιμαντέρ για τη μεγάλη ...

Υπ. Εργασίας: Στις 9 Απριλίου, η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε 505.866 δικαιούχουςΕλλάδα

Καταβάλλεται την Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021, η αποζημίωση ειδικού σκοπού σε 505.866 δικαιούχους. Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή...

Τι θα γίνει με τις διαδημοτικές μετακινήσεις ενόψει Πάσχα - Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον STARΕλλάδα

Προσωπική έκκληση προς τους ηλικιωμένους που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί να το κάνουν άμεσα, απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνέντευξη που παραχωρεί στο STAR. «Καλώ τους ηλ...