ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περιφέρεια Αττικής: Δωρεάν γεύματα και δείπνα σε 140 ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών από την Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε.

 

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής εξασφαλίζεται από τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας και για δύο μήνες η δωρεάν παροχή γευμάτων και δείπνων σε 140 ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών από την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε.

 

Γ. Πατούλης: «Προτεραιότητά μας  να ενισχύσουμε το δίχτυ προστασίας για τον ευάλωτο πληθυσμό – Η Περιφέρεια αξιοποιεί τις προσφορές επιχειρήσεων και συμβάλει στην εξασφάλιση της σίτισης των ηλικιωμένων του Γηροκομείου»

 

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη εξασφαλίζονται δωρεάν γεύματα και δείπνα σε 140 ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών από την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε..

 

Η σχετική προσφορά έχει γίνει ήδη αποδεκτή με επιστολή προς τον Περιφερειάρχη από τον  Προέδρο του Δ.Σ. του Γηροκομείου Ζώη Κολιό. Η σίτιση θα ξεκινήσει από τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας και θα διαρκέσει για δύο μήνες.

 

Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε. η οποία  αναλαμβάνει για το συγκεκριμένο διάστημα την πλήρη παροχή της σίτισης των ηλικιωμένων του Γηροκομείου Αθηνών.  Να σημειωθεί ότι η σίτιση θα περιλαμβάνει μαγειρεμένα γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας, πλήρως προσαρμοσμένα στις ειδικές ανάγκες διαιτολογίου των ηλικιωμένων. 

 

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης, «η Περιφέρεια Αττικής αξιοποιεί τις προσφορές επιχειρήσεων και συμβάλει στην εξασφάλιση της σίτισης των ηλικιωμένων του Γηροκομείου. Ευχαριστώ θερμά την  Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε. η οποία με την προσφορά της έρχεται να ενισχύσει τον κοινό αγώνα που έχουμε ξεκινήσει για να αναπτύξουμε ένα δίχτυ προστασίας για τον ευάλωτο πληθυσμό. Σε αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη που δίνει η χώρα απαιτείται συστράτευση και έμπρακτη αλληλεγγύη απ΄ όλους μας. Με ευαισθητοποίηση και σύμπνοια όλοι μαζί  δίνουμε τον κοινό αγώνα».

 

Η Περιφέρεια Αττικής το προηγούμενο διάστημα είχε παραδώσει τρόφιμα και υγειονομικό υλικό στο Γηροκομείο. Επίσης μετά από ενέργειες του Περιφερειάρχη και Προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη μετέβη στο Γηροκομείο ομάδα ιατρών από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και ψυχολόγοι προκειμένου να παράσχουν υπηρεσίες ιατρικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

0 Έλεγχος σε όλα τα γηροκομεία της Αττικής - Στη Νέα Μάκρη ο Σωτήρης ΤσιόδραςΕλλάδα

  Ο οίκος ευγηρίας στη Νέα Μάκρη τέθηκε από το βράδυ της Κυριακής σε καραντίνα από την Ελληνική Αστυνομία και έως την ολοκλήρωση των ελέγχων Στο γηροκομείο της Νέας Μάκρης, όπου χθ...

Πάσχα - Απαγόρευση κυκλοφορίας: Δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλωνΕλλάδα

  Άλλο η σωματική άσκηση κοντά στο σπίτι και άλλο ο συνωστισμός σε παραλιακούς δρόμους διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Την αυστηροποίηση των ελέγχων για την εφαρμογή του μέτρου...

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αρχές Μαΐου ξεκινάει η σταδιακή άρση των μέτρων Ελλάδα

  Τα μέτρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού μπορεί τυπικά να ισχύουν έως και τις 27 Απριλίου, ωστόσο το πότε και πως θα αρθούν είναι ακόμα...

Κορωνοϊός - Νέα Μάκρη: Αγωνία για την «εισβολή» του ιού στο γηροκομείο - Σε καραντίνα όλη η μονάδαΕλλάδα

  Σε καραντίνα το γηροκομείο στη Νέα Μάκρη - Δέκα ηλικιωμένοι διακομίστηκαν στο Σωτηρία με συμπτώματα Covid-19 - Μετά τη Λάρισα και τη Ξάνθη, ποιοι άλλοι οικισμοί Ρομά μπαίνουν στα...

Τι προβλήματα προκαλεί η καραντίνα στα ζευγάρια - Ποιες σχέσεις κλυδωνίζονταιΕλλάδα

Εκατοντάδες κλήσεις γίνονται στο 10306, τη γραμμή ψυχοκοινωνικής στήριξης της Α’ Ψυχιατρικής κλινικής, που βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες σε πλήρη λειτουργία. Η καραντίνα επηρεάζει...