ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΕΚ: Η 23αδα των παικτών που θα παρελάσει αύριο στα εγκαίνια της OPAP Arena - "Ελάτε σπό τις 17:00"

Μεγάλοι παίκτες που τίμησαν τη φανέλα της ΑΕΚ σε όλες τις δεκαετίες τους «Νίκος Γκούμας» θα παρελάσουν στα εγκαίνια της OPAP Arena αύριο Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20:00.
 

Μία ημέρα έμεινε για την επιστροφή της ΑΕΚ στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας. Η Ένωση επιστρέφει σπίτι της το βράδυ της Παρασκευής (30/9 - 20:00) με τα εγκαίνια της OPAP Arena σε μια λαμπρή εκδήλωση.

Σε αυτήν θα παρελάσουν 23 παίκτες που τίμησαν την κιτρινόμαυρη φανέλα και αγωνίστηκαν στο «Νίκος Γκούμας».

 

Η 23άδα που επιλέχθηκε αποτελείται από τους:

  1. Αντώνη Παραγιό
  2. Ανδρέα Σταματιάδη
  3. Κώστα Νεστορίδη
  4. Γιώργο Κεφαλίδη
  5. Κώστα Νικολαΐδη
  6. Γιώργο Καραφέσκο
  7. Νίκο Σταθόπουλο
  8. Παντελή (Λάκη) Νικολάου
  9. Χρήστο Αρδίζογλου
  10. Θωμά Μαύρο
  11. Ντούσαν Μπάγεβιτς
  12. Λύσανδρο Γεωργαμλή
  13. Τάκη Καραγκιοζόπουλο
  14. Χρήστο Βασιλόπουλο
  15. Γιώργο Σαββίδη
  16. Γιώργο Κούτουλα
  17. Ντανιέλ Μπατίστα
  18. Βασίλη Δημητριάδη
  19. Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς
  20. Ηλία Ατματσίδη
  21. Μιχάλη Κασάπη
  22. Χρήστο Κωστή
  23. Ντέμη Νικολαϊδη

 

ΑΕΚ στον κόσμο: «Ελάτε από τις 17:00»

 

Με ανακοίνωση της η ΑΕΚ ζήτησε από τον κόσμο να έρθει νωρίς στο γήπεδο, τονίζοντας ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να εξελιχθούν όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Αγαπητοί μας φίλαθλοι,

Η στιγμή που περίμενε όλη η οικογένεια της ΑΕΚ για σχεδόν δύο δεκαετίες έφτασε! Η ομάδα μας επιστρέφει αύριο (30/9 – 20.00) στη φυσική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια για να εγκαινιάσει το νέο της σπίτι, την OPAP ARENA.

Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την απίστευτη ανταπόκρισή σας και τη δίψα σας που οδήγησε στην εξάντληση των εισιτηρίων μερικές, μόνο, ώρες από την κυκλοφορία τους.

Σας περιμένουμε με την ίδια αγωνία και την ίδια ανυπομονησία που νιώθετε κι εσείς για να ζήσουμε όλοι μαζί αυτή την ιστορική βραδιά. Μια βραδιά που είναι δεδομένο ότι θα χαραχθεί για πάντα στην καρδιά και την ψυχή κάθε ΑΕΚτζή.

Οι πύλες του γηπέδου μας θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, δηλαδή, στις 17.00. Με δεδομένο ότι πρόκειται για μια νέα εγκατάσταση, που καλούμαστε να την «γνωρίσουμε» από την αρχή, είναι σημαντική η προσέλευσή σας χρονικά κοντά στο άνοιγμα των θυρών. Το ίδιο και η συνεργασία σας στα σημεία ελέγχου. Η προσέλευση στις εξέδρες θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 19.00.

Παράλληλα, για την όσο το δυνατόν πιο ομαλή άφιξη και αποχώρηση όλων, θα διευκόλυνε πολύ όσοι έχουν τη δυνατότητα να προτιμήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την μετάβασή τους στο γήπεδο.

Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάκοπα, ώστε σε κάθε σας επίσκεψη στο γήπεδο να το βρίσκεται ακόμη πιο εντυπωσιακό και ακόμη πιο λειτουργικό, προκειμένου να φιλοξενήσει τις μεγάλες στιγμές που βρίσκονται μπροστά μας.

Ραντεβού στο Ναό!»

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr/ protothema.gr

Διαβάστε επίσης

ΕΠΟ: Διακόπτονται όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα λόγω της υπόθεσης του Μητρώου Αθλητικά

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την διακοπή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της χώρας, λόγω της υπόθεσης του Μητρώου. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ελληνική ομοσπονδία, η συγκεκριμένη ...

Παρίσι 2024 - Ο μαραθώνιος στα βήματα των γυναικών της Γαλλικής ΕπανάστασηςΑθλητικά

Φόρο τιμής στις γυναίκες και τη Γαλλική Επανάσταση θα αποτελέσει η διαδρομή του μαραθωνίου, που επιλέχθηκε από τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, στο Παρίσι. Οπως ανα...

«Ερυθρόλευκος» ο ΠασχαλάκηςΑθλητικά

Η απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη από τον Ολυμπιακό έλαβε και επίσημη υπόσταση. Η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωση τη συμφωνία με τον διεθνή τερματοφύλακα, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑ...

Ταεκβοντό: Γαλανόλευκη η κορυφή της Ευρώπης στα -87 κιλά - Πρώτος ο Θολιώτης, δεύτερος ο ΠαπαδόπουλοςΑθλητικά

Η κορυφή της κατηγορίας των -87 κιλών, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 που φιλοξενείται για 3η ημέρα στα Τίρανα της Αλβανίας, είχε χρώμα Ελλάδας!  Οι Βασίλειος Θολιώτης και Ιωάννης Πα...

ΑΕΚ: Αντιδράσεις για τη διακόσμηση με εικόνες γυναικών στις ανδρικές τουαλέτες του νέου γηπέδου - Τι απαντά το γραφείο τύπου της ΑΕΚΑθλητικά

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ, «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», με τα εγκαίνια να είναι προγραμματισμένα για το βράδυ της Παρασκευής.. Τις τελευταίες ημέρ...