ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπακς – Μεγάλη ανησυχία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Οι Μπακς έδωσαν τα ξημερώματα της Τετάρτης το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι για την preseason κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις, σε ένα ματς που διακόπηκε έπειτα από τρεις περιόδους λόγω συναγερμού για… φωτιά.

Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ ξεκίνησαν τη σεζόν ανεπίσημα κόντρα στις Αρκούδες έχοντας πολλά προβλήματα, καθώς αγωνίστηκαν χωρίς έξι παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak δεν έπαιξε, καθώς στο injury report τα Ελάφια αναφέρουν ότι έχει ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο.

Ένα πρόβλημα που κουβαλά από τους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας πριν από τέσσερις μήνες περίπου και που όπως φαίνεται δεν έχει ξεπεράσει, δημιουργώντας έντονη ανησυχία στο ιατρικό τιμ του Μιλγουόκι αλλά και σε όλον τον οργανισμό.

Όπως αναφέρει ο Τζαμάλ Κόλιερ στο ESPN, ο έλληνας σούπερ σταρ πονάει ακόμη, παρά το γεγονός ότι ξεκουράστηκε αρκετές εβδομάδες και παράλληλα δούλεψε πάνω στο σώμα του και τον τραυματισμό του, και παραμένει άγνωστο το πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ του ΝΒΑ.

Για την ώρα οι Μπακς δεν παρέχουν καμία πληροφόρηση όσον αφορά το χρόνο επιστροφής του και θεωρείται δεδομένο πως, ακόμη και αν το ιατρικό επιτελείο ανάψει σύντομα το πράσινο φως, ο Greek Freak δε θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα πρώτα ματς της σεζόν.

Ο προβληματισμός και του Μάικ Μπουντενχόλζερ είναι μεγάλος σχετικά με τον Γιάννη, που έκανε υπερπροσπάθεια το περασμένο καλοκαίρι μετά τον τραυματισμό του.

Ο Αντετοκούνμπο έσφιξε τα δόντια και έπαιζε με ενέσεις και με ενοχλήσεις κόντρα και στους Χοκς, αλλά και στους τελικούς κόντρα στους Σανς, όπου έκανε μυθικές εμφανίσεις και οδήγησε τα Ελάφια στο δαχτυλίδι ύστερα από 50 ολόκληρα χρόνια.

Παρότι λοιπόν ο Αντετοκούνμπο είχε χρόνο αποθεραπείας και δούλεψε πάνω στο γόνατό του, φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του, με τους Μπακς να είναι αναγκασμένοι να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, ειδικά στο ξεκίνημα της regular season.

Το injury report των Μπακς:

 

Ο τραυματισμός του Γιάννη στο Game 4 με τους Χοκς:

 

Διαβάστε επίσης

«Τέλος» ο Μιλόγεβιτς από την ΑΕΚΑθλητικά

Συνήθως όπου υπάρχει φωτιά, υπάρχει και καπνός. Έτσι, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ, μόλις μία ώρα μετά την διασπορά της είδησης (από σερβική ιστοσελίδα) ότι έ...

Φρενίτιδα έξω από τα γραφεία της Νιούκαστλ για τους νέους ιδιοκτήτες που έχουν 380 δις ευρώ! (vid)Αθλητικά

Σε νέα εποχή μπαίνει πλέον οριστικά η Νιούκαστλ, καθώς έπειτα από περίπου ενός χρόνου διαπραγματεύσεις και δικαστικής διαμάχης, η Premier League, η αγγλική ομάδα και η “St James Ho...

"Εμφύλιος" στον Ολυμπιακό - Ανακοίνωση της Θύρα 7 κατά της ΠΑΕ ΟλυμπιακόςΑθλητικά

Συνεχίζεται η μάχη ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό, με τη Θύρα 7 να επιτίθεται κατά της ΠΑΕ, τονίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να τους κόψει το γήπεδο! Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός μ...