ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Super League: Οι αριθμοί της 5ης αγωνιστικής

Στην 5η αγωνιστική σημειώθηκαν 16 γκολ, μάλιστα στα πέντε από τα επτά παιχνίδια σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League. Σημειώθηκε και το πρώτο γκολ με εκτέλεση φάουλ, μια ωραία εκτέλεση από το Σλοβένο Γιάσμιν Κούρτιτς του ΠΑΟΚ. Ο ΟΦΗ έκανε την πρώτη του ήττα και άφησε αήττητους μόνο τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε το πρώτο του γκολ. Οι αριθμοί της αγωνιστικής:
-100 φορές αλλαγή έχει βγει ο Γιώργος Μασούρας, που αντικαταστάθηκε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Έχει ξεκινήσει 142 φορές στην καριέρα του στη Super League και τις 42 από αυτές έμεινε μέσα σε όλο το ματς.
-100 είναι πλέον οι ποδοσφαιριστές, που έχουν σκοράρει με τον Αστέρα Τρίπολης στην ιστορία της Super League. Ο Καμερουνέζος Κεβίν Ολιβιέ Σονί, που πέτυχε το πρώτο φετινό γκολ της ομάδας ήταν ο 100ος. Οι 100 παίκτες έχουν πετύχει τα 503 γκολ του Αστέρα ως τώρα.
-80 νίκες στη Super League έφτασε ο Ράσβαν Λουτσέσκου σε 152 αγώνες. Οι 29 είναι με την Ξάνθη και οι 51 με τον ΠΑΟΚ.
-60 αγώνες Super League έχουν γίνει πλέον στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Έχει 36 ο Βόλος, 18 ο Βόλος και έξι η Νίκη Βόλου.
-30 νίκες στη Super League συμπλήρωσε η Λαμία, με την πρώτη της φετινή. Χρειάστηκε 131 αγώνες για να τις συμπληρώσει, ενώ έχει ακόμα 51 ισοπαλίες και 50 ήττες.
-11 αγώνες χωρίς ήττα ήταν ο ΟΦΗ στη Super League, μέχρι να χάσει από τον ΠΑΟΚ. Και αυτό είναι πλέον το νέο του ρεκόρ στην κατηγορία.
-4 διαδοχικές νίκες στην έδρα του έφτασε ο Βόλος, επεκτείνοντας πέρσι, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του κέρδισε τρία διαδοχικά στην έδρα του μέσα στην ίδια σεζόν.
-3 είναι τα εντός έδρας παιχνίδια του Βόλου, που έχει σκοράρει στη σειρά ο Τομ Φαν Βερτ. Έτσι ισοφάρισε το ρεκόρ του Χουάν Μουνίθ, που πριν από δύο χρόνια σκόραρε επίσης σε τρία διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια του Βόλου.

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

«Τέλος» ο Μιλόγεβιτς από την ΑΕΚΑθλητικά

Συνήθως όπου υπάρχει φωτιά, υπάρχει και καπνός. Έτσι, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ, μόλις μία ώρα μετά την διασπορά της είδησης (από σερβική ιστοσελίδα) ότι έ...

Φρενίτιδα έξω από τα γραφεία της Νιούκαστλ για τους νέους ιδιοκτήτες που έχουν 380 δις ευρώ! (vid)Αθλητικά

Σε νέα εποχή μπαίνει πλέον οριστικά η Νιούκαστλ, καθώς έπειτα από περίπου ενός χρόνου διαπραγματεύσεις και δικαστικής διαμάχης, η Premier League, η αγγλική ομάδα και η “St James Ho...

"Εμφύλιος" στον Ολυμπιακό - Ανακοίνωση της Θύρα 7 κατά της ΠΑΕ ΟλυμπιακόςΑθλητικά

Συνεχίζεται η μάχη ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό, με τη Θύρα 7 να επιτίθεται κατά της ΠΑΕ, τονίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να τους κόψει το γήπεδο! Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός μ...