ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πόρος: “Όλοι μαζί περπατάμε!” την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Νέο κάλεσμα για πεζοπορία, απευθύνει η ομάδα πεζοπόρων Πόρου “Όλοι μαζί περπατάμε” για την ερχόμενη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου: 

“Η ομάδα πεζοπορίας Πόρου “Όλοι μαζί περπατάμε” σας προσκαλεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 10:15 για να περπατήσουμε σε όμορφα μονοπάτια μέσα στο πευκοδάσος, με προορισμό τον ναό του Ποσειδώνος.
Όπως κάθε φορά το σημείο συνάντησης μας είναι το γεφυράκι. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε συνεπείς στην ώρα προσέλευσης.
Η διαδρομή είναι περίπου 8χ.λ. με χρόνο διάρκειας 3ώρες. Θα έχουμε ένα μέτριο πεζοπορικό τέμπο για να μπορούν όλοι να ακολουθήσουν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.!
Παλιοί και νέοι πεζοπόροι πάρτε μαζί χαρούμενη διάθεσή , τους φίλους σας και τα σκυλάκια σας και ελάτε να περάσουμε όμορφα και να χαρούμε την βόλτα μας στη φύση!”

Διαβάστε επίσης

Με στολισμό οικολογικού Χριστουγεννιάτικου δέντρου αποχαιρετούν το 2019 οι πεζοπόροι του ΠόρουΠΟΡΟΣ

Μια ξεχωριστή, Χριστουγεννιάτικη πεζοπορία, πραγματοποίησαν τα μέλη της ομάδας πεζοπόρων Πόρου “Όλοι μαζί περπατάμε!”, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στους καταπράσινους λόφους της Καλ...

Έγκριση 2.500.000,00€ για τις δημόσιες παρεμβάσεις του Τοπικού Προγράμματος  CLLD/LEADER 2014-2020: «Πολιτισμός και Περιβάλλον “Εν Πλω”»ΣΠΕΤΣΕΣ

Από τον πρόεδρο του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων ΠΕ Νήσων Αττικής εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:    "Το Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων ΠΕ Νήσων Αττικής μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ...