ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γίνε εθελοντής στο 2nd TRIMORE SwimRun Hydra 2019 - Ένα event αλλιώτικο απ’ τα’ άλλα!

Το τριήμερο 15-17  Νοεμβρίου 2019,  ο Δήμος Ύδρας, ο Yδραϊκός Ναυτικός Όμιλος και η TRIMORE, διοργανώνουν στο μαγευτικό και ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού, στο πλαίσιο τουTRIMORE Multispots TOUR, το 2ο TRIMORESwimRunHydra. Ένα event αλλιώτικο απ’ τα’ άλλα!
Αν επιθυμείς να βοηθήσεις να γίνει μία πραγματικά μεγάλη και σημαντική διοργάνωση, γίνε εθελοντής γιατί οι εθελοντές είναι η καρδιά ενός αγώνα!
Η ομάδα των ανθρώπων που εθελοντικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, είναι άξια ιδιαίτερου θαυμασμού, αποτελεί πηγή έμπνευσης, δυνατό πλεονέκτημα της διοργάνωσης και βρίσκεται στο επίκεντρο της ουσιαστικής και τυπικής αγκαλιάς του διοργανωτή.  Η προθυμία, η υπευθυνότητα, η πειθαρχεία, η ευχάριστη διάθεση, το πηγαίο χαμόγελο, η υπομονή, η συνεργασία, η ψυχραιμία, η ομαδικότητα και η εστίαση στο αποτέλεσμα αποτελούν τη συνταγή του επιτυχούς έργου του εθελοντή.
Ως ελάχιστο τιμητικό αναμνηστικό αυτής της προφοράς, η διοργάνωση -πέραν της φροντίδας για το κολατσιό και την υδροδοσία κατά την εκτέλεση του έργου- παρέχει το ακόλουθο Kit Εθελοντή:
- Ειδικό - ποιοτικό T-Shirt Εθελοντή
- Back Pack
- Βραχιόλι αναγνώρισης
- Διαπίστευση λαιμού
- Έπαινος - Βεβαίωση εθελοντικής προσφοράς
Για εγγραφές μπορείτε να κάνετε τη δήλωση σας ηλεκτρονικά εδώ: https://trimore.gr/el/gine-tora-ethelontis

 

Διαβάστε επίσης

Ομαδική έκθεση με τίτλο «Τα Καΐκια που Πληγώναμε» από τις 16 Νοεμβρίου 2019 στο ΙΑΜΥΎδρα

Το Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας και η καλλιτεχνική ανοικτή πλατφόρμα «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ» σας προσκαλούν το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στο Ι.Α.Μ.Υ. στην ομαδική έκθε...

"Μνήμες Υπερηφάνειας" από το Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας και το Ναυτικό Μουσείο ΚρήτηςΎδρα

Το Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας και το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης, στο πλαίσιο των εορτασμών για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και με αφορμή τη συμπλήρωση 76 ετών από την πρόσ...