ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιστρέφει στην Ύδρα το Διεθνές Ασφαλιστικό και Aντασφαλιστικό Συνέδριο της ΕΑΕΕ

Επιστρέφει στην Ύδρα μετά από έναν χρόνο απουσίας, μια και μεταφέρθηκε πέρσι στο Costa Navarino, το Ασφαλιστικό και Αντασφαλιστικό συνέδριο της ΕΑΕΕ.

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΦτΥ, θα φέρει και πάλι το συνέδριό της στην Ύδρα, που φέτος θα είναι το 21ο Insurance and Reinsurance Meeting.
Ήδη η ΕΑΕΕ με την εμπειρία και τις γνώσεις της, προετοιμάζει το διεθνές ασφαλιστικό και Αντασφαλιστικό Συνέδριο της Ύδρας, με κρατήσεις και συνεννοήσεις, το οποίο και θα γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο.
Στελέχη του ασφαλιστικού χώρου οργανώνουν ήδη το πρόγραμμά τους, μια και δεν θέλουν να το χάσουν. Άλλωστε η Ύδρα είναι η επιλογή πολλών ετών και έλειψε πολύ απ’ ότι γνωρίζουμε από την ατζέντα των συνέδρων την περσινή χρονιά.
Η κορυφαία Ευρωπαϊκή Εκδήλωση θα δώσει και πάλι τη δυνατότητα σε ασφαλιστές και αντασφαλιστές να έχουν μία γόνιμη επιχειρηματική συνάντηση σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.
Το Συνέδριο συνήθως πραγματοποιείται στην Αίθουσα του Ι. Καθεδρικού Ναού Ύδρας, αλλά εκδηλώσεις του πραγματοποιούνται και σε άλλα σημεία του νησιού όπως το ΙΑΜΥ και ο Όμιλος.

 

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ

Διαβάστε επίσης

383 χιλιάδες ευρώ για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας στους δήμους του Πειραιά και των νησιώνΠΕΙΡΑΙΑΣ - NOTIA

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, εγκρίθηκε η κατανομή ποσού ύψους 16.910.000,00 ευρώ σε Δήμους της Χώρας, αποκλειστικά  για την κάλυψη δράσεων αντιμετώπισης των δ...

Ο θαλασσινός επιτάφιος στην ΎδραΎδρα

Eκατοντάδες πολίτες, με απόλυτη ευλάβεια συνέρρευσαν στην ακολουθία του Επιταφίου και την περιφορά του, σε κάθε ενορία του νησιού μας. Έψαλαν όλοι μαζί το εγκώμιο του Επιτάφιο Θρήν...

Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. ΝήσωνΑΓΚΙΣΤΡΙ

Η προγραμματισμένη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας των Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιά και Νήσων πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου, σχετικά με τον σ...