ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι κάτοικοι του Ηλιοκάστρου δίπλα στον Τάσο Λάμπρου και την ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ

Σε ομιλία του που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Μαΐου, στην Κοινότητα του Ηλιοκάστρου, οι κάτοικοι της Κοινότητας, με το δυναμικό τους παρόν, έδειξαν την αμέριστη στήριξη τους στο πρόσωπο του Τάσου Λάμπρου και στους άξιους συνεργάτες που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας.
Ο Τάσος Λάμπρου, επανέλαβε τις δεσμεύσεις του για συνεργασία και αξιοποίηση όλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ερμιονίδας και έκανε λόγο για ένα νέο μοντέλο διοίκησης που θα λειτουργήσει υποστηρικτικά, ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της αλλαγής σελίδας στον τόπο, προκειμένου να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.
Ειδικότερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Τάσος Λάμπρου, αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του στην αγροτική πολιτική, που προτίθεται να ακολουθήσει από την 1η Σεπτεμβρίου και στην συνέχεια τόνισε την ανάγκη να δοθεί έμφαση στην κοινωνική πολιτική του Δήμου Ερμιονίδας.
Αναλυτικά για την Κοινότητα του Ηλιοκάστρου, δεσμεύτηκε για την υλοποίηση των παρακάτω έργων που θα δώσουν νέα πνοή στο χωριό, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:
“Δεσμευόμαστε όταν με την ψήφο σας αναλάβουμε την διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας, να κάνουμε πράξη τα παρακάτω έργα, τα οποία έμειναν στις προεκλογικές εξαγγελίες και στα προγράμματα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.

Εκτός από την καθημερινότητα, την καθαριότητα και τον επαρκή δημοτικό φωτισμό:
Πρώτο μέλημά μας, είναι η χημική ανάλυση καταλληλότητας του νερού της γεώτρησης που έχει διανοιχτεί στο κτήμα Αντώνη Μούγιου και στην συνέχεια η κατασκευή του δικτύου ύδρευσης από την γεώτρηση μέχρι την δεξαμενή ύδρευσης του Ηλιοκάστρου.
Δεύτερο μέλημά μας, είναι η αποκατάσταση της ασφαλτόστρωσης του δρόμου Ηλιοκάστρου – Αδέρες και η συντήρηση όλων των αγροτικών δρόμων του Ηλιοκάστρου, διότι αυτοί οι δρόμοι εξυπηρετούν τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες.
Τρίτο μέλημά μας, είναι η αντικατάσταση της απαράδεκτης και αντιαισθητικής σιδερένιας μπάρας (που θυμίζει εθνική οδό), του γραφικού και ιστορικού γεφυριού του Ηλιοκάστρου με ένα πετρόκτιστο παραδοσιακό πεζούλι, όπως του αρμόζει.
Τέταρτο μέλημά μας, είναι η αντικατάσταση της άμμου από την παιδική χαρά του Ηλιοκάστρου, με ειδικό πλαστικό τάπητα, όπως αυτόν της παιδικής χαράς Ερμιόνης που κατασκευάστηκε με τη δωρεά της κ. Τραυλού, διότι αξίζουν και τα παιδάκια του Ηλιοκάστρου ίση μεταχείριση.
Πέμπτο μέλημά μας, είναι ο τακτικός καθαρισμός του χειμάρρου του Ηλιοκάστρου. Έκτο μέλημά μας, είναι η χρηματοδότηση από τον Δήμο Ερμιονίδας των τοπικών εκδηλώσεων και τοπικών εορτών (π.χ. αναβίωση του τρύγου – γιορτή κρασιού) πάντα σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τον Αθλητικό Σύλλογο Ο.Φ.Η.”
Στο τέλος της ομιλίας του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας και επικεφαλής της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ, εν μέσω των θερμών χειροκροτημάτων Δημοτών, παρουσίασε τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής μας που έλκουν την καταγωγή τους από το Ηλιόκαστρο, με τους οποίους και αναμένεται να εργαστεί από κοινού ώστε μαζί με τον Δήμο Ερμιονίδας, η όμορφη αυτή Κοινότητα, να έχει την αναπτυξιακή προοπτική που τις αξίζει.

Διαβάστε επίσης

Προφεστιβαλική εκδήλωση του 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερμιονίδας Ερμιονίδα

Προφεστιβαλική Διημερίδα «ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» του Τμήματος Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Κρανίδι, 8-9 Ιουνίου  Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας διοργανώνει και φέτος από τον Ιούνιο μέχρ...

Εντυπωσιακή συγκέντρωση της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ στους Φούρνους Ερμιονίδας Ερμιονίδα

Παλμός, ενθουσιασμός και δίψα για αλλαγή σελίδας στον Δήμο Ερμιονίδας! Το μήνυμα της νίκης στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, έστειλαν οι κάτοικοι των Φούρνων, που με το βροντερό ...

Ποιες παραλίες βραβεύτηκαν με Γαλάζια Σημαία 2019 σε Αίγινα, Πόρο και ΕρμιονίδαΠΟΡΟΣ

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ακτών, μαρινών και σκαφών...

Το πρόγραμμα του υποψηφίου δημάρχου Τάσου Τόκα για την ΕρμιονίδαΕρμιονίδα

Η δημοτική παράταξη του υπψηφίου δημάρχου Ερμιονίδας Τάσου Τόκα "Νέα Δυναμική Πορεία Ερμιονίδας", εξέδωσε το πρόγραμμα της, ως ακολούθως:    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΔΥΠΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝ...

Οι υποψήφιοι με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης ΕρμιονίδαςΕρμιονίδα

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου ο συνδυασμός της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ με τον υποψήφιο δήμαρχο και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανά εκλογική περιφέρεια.  Στο ψ...