ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοπή βασιλόπιτας στην Κοινότητα Αίγινας.

Στην ανακαινισμένη αίθουσα  του παλαιού Δημαρχείου πραγματοποιήθηκε  η κοπή της βασιλόπιτας από την Κοινότητα Αίγινας  την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 π. μ.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης κ. κ. Εφραίμ ο οποίος ευχήθηκε στον πρόεδρο και στα μέλη του Συμβουλίου καλή δύναμη και καρποφορία στο έργο τους. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γ. Ζορμπάς, ενώ ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Π. Κασιμάκης απαντώντας ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση  και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά. Παρόντες οι αντιδήμαρχοι κ. Ν. Πτερούδης, κ. Δ. Καραγιάννης, κ. Γ. Σκαλτσιώτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σ. Θεριανός, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μ. Κουκούλη, οι πρόεδροι  των Κοινοτήτων Κυψέλης κ. Μ. Γιαννούλης, Βαθέος κ.Η. Γρυπαίος και Μεσαγρού κ. Μ. Λεούσης, τα μέλη του Συμβουλίου εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων  και οι ιερείς  των ενοριών που ανήκουν στα γεωγραφικά όρια  της Κοινότητας.

Ήταν η πρώτη φορά που η Κοινότητα Αίγινας πραγματοποίησε ανάλογη εκδήλωση ανοικτή για  το κοινό. Μετά το πέρας  της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση στον ίδιο χώρο.

Διαβάστε επίσης

Μυστήριο με πτώση μετεωρίτη στην Αίγινα - Τι δηλώνει η Αντιπεριφερειάρχης ΝήσωνΑίγινα

Ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο σημειώθηκε στην Αίγινα το βράδυ του Σαββάτου. Ψαράδες είδαν ένα φώτεινο αντικείμενο να κατευθύνεται προς την Αίγινα με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Σύμφωνα μ...