ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βραβεύσεις από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας

Στα πλαίσια  της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας απένειμε   τρεις τιμητικές διακρίσεις. Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φλώρα Αλυφαντή στη σύντομη ομιλία  της εξέθεσε  τους λόγους  της βράβευσης στη κατάμεστη αίθουσα  του Συλλόγου. Παρόντες ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γ. Ζορμπάς, ο αντιδήμαρχος κ. Δ. Καραγιάννης, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης.

 Ο Σύλλογος Γυναικών βράβευσε  την κ. Λίνα Μπόγρη – Πετρίτου για την πολιτιστική της προσφορά  και συγκεκριμένα  τη  σημαντική καταγραφή, έρευνα και διάσωση  της λαογραφικής μας κληρονομιάς έτσι όπως αποτυπώνετε στις σελίδες  του βιβλίου της «Τα λέμε και στην Αίγινα».

Κατόπιν βραβεύτηκε ο μαθητής και πρωταθλητής  του Ν.Ο.Α.  Δημήτρης Μπήτρος για τις συνεχόμενες διακρίσεις και τα μετάλλια που κατέκτησε μέσα στο 2019, καθώς και ο αθλητής  του  ΝΟΑ μαθητής Νεκτάριος  Οικονόμου για το ήθος που επέδειξε κατά τη διάρκεια αγώνα όταν συμπαραστάθηκε σε συναθλητή του.

Την πίτα από την πλευρά  της εκκλησίας  ευλόγησε ο π.Νικόλαος Σαββόπουλος υπεύθυνος για την προετοιμασία  του καθημερινού συσσιτίου στο Λεούσειο Ίδρυμα.

Φωτογραφίες: Στέλλα Μεθενίτη.

Διαβάστε επίσης

Μυστήριο με πτώση μετεωρίτη στην Αίγινα - Τι δηλώνει η Αντιπεριφερειάρχης ΝήσωνΑίγινα

Ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο σημειώθηκε στην Αίγινα το βράδυ του Σαββάτου. Ψαράδες είδαν ένα φώτεινο αντικείμενο να κατευθύνεται προς την Αίγινα με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Σύμφωνα μ...