ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μυστήριο με πτώση μετεωρίτη στην Αίγινα - Τι δηλώνει η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων

Ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο σημειώθηκε στην Αίγινα το βράδυ του Σαββάτου. Ψαράδες είδαν ένα φώτεινο αντικείμενο να κατευθύνεται προς την Αίγινα με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Σύμφωνα με το piraeuspress.gr λίγη ώρα αργότερα οι αρμόδιες μετεωρολογικές υπηρεσίες επιβεβαίωσαν ότι είχαμε πτώση μετεωρίτη στην Αίγινα.

Μέχρι στιγμής επίσημοι φορείς δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες. Ωστόσο το ethnos.gr επικοινώνησε με την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη, η οποία δήλωσε πως από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με το Δήμο, το Λιμεναρχείο και το Αστεροσκοπείο για να ενημερωθεί για το συμβάν, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από κάποιον φορέα. Παρόλα αυτά, περιπολικά τις αστυνομίας βγήκαν το βράδυ του Σαββάτου στο νησί και όπως αναφέρει η κ. Μπόγρη, δεν εντοπίστηκαν ζημιές.

Την ίδια στιγμή μια άλλη μαρτυρία σχετικά με τη φημολογούμενη πτώση μετεωρίτη στον Αργοσαρωνικό, αναφέρει στο ίδιο site, πως πολλοί άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο στο Πόρτο Ράφτη, χωρίς να εντοπίσουν την αιτία.

 

Πληροφορίες από ethnos.gr & piraeuspress.gr

Διαβάστε επίσης

 CONSUMELESSMED ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑΑίγινα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική εκδήλωση και το θεματικό εργαστήρι (workshop) για την πρακτική εφαρμογή του μοντέλου ConsumelessMed στις τουριστικές επιχειρήσεις, που πραγμα...