ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description
image description
image description
image description

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Ίδρυμα Καψάλη στην Αίγινα

Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε  το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη και ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος την Κυριακή 12  Ιανουαρίου. Την εκδήλωση τίμησε  με την παρουσία  του ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Ι. Ζορμπάς  ο οποίος έκοψε την πίτα μαζί με τον κ. Π. Καψάλη  και ευχήθηκε στα μέλη του Συλλόγου και στους φίλους του Ιδρύματος.  Παρόντες στην τελετή πολλοί επώνυμοι Αιγινήτες καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ν. Λεούσης.

  Η εκδήλωση πέρα από το εορταστικό της χρώμα, ήταν μια καλή αφορμή για το Σύλλογο Φίλων  του Ιδρύματος να απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε  όσους Αιγινήτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ομάδα Διάσωσης Αίγινας η οποία συγκροτείται με πρωτοβουλία  του Συλλόγου των Φίλων του Ιδρύματος. Για το θέμα αυτό έχει προηγηθεί ημερίδα  στο Ίδρυμα στις 14 Δεκεμβρίου 2019.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν η πρόεδρος  του Ιδρύματος κ. Φλώρα Καψάλη και  ο κ. Παναγιώτης Καψάλης. Την εκδήλωση προλόγισε η κ. Ξανθένια Μαντά.

 

Φωτογραφίες Απόστολος Δρίσας

 

Φωτογραφίες:

1. Η κοπή της πίτας από το Δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά και τον κ.Παναγιώτη Καψάλη.

2. Άποψη από την εκδήλωση.

3. Αναμνηστική φωτογραφία στην πρόσοψη του Ιδρύματος.

4. Ο κ. Νεκτάριος Λεούσης, η κ. Σίλα Αλεξίου και η κ.Ρούλα Λοράνδου

 

Διαβάστε επίσης

image descriptionΑίγινα

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2020 Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Εμπόρων Αίγινας επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη της για τις χειμερινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν από την Δευτέρα 1...

image descriptionΑίγινα

Σε κλίμα μεγάλης ευφορίας, παρά το τσουχτερό κρύο, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας. Η παρουσί...