ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εργασίες αναβάθμισης στο νέο πλοίο της Saronic Ferries

Με αμείωτο  ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης  στο νέο απόκτημα της Saronic Ferries. Πρόκειται για το πλοίο ανοικτού τύπου "Ποσειδώνας" που πρόσφατα αγοράστηκε από  την εταιρεία  προκειμένου να δρομολογηθεί  στη γραμμή Πειραιάς - Σουβάλα σύμφωνα με τα σχετικά δελτία  τύπου της εταιρείας από το Σεπτέμβριο όταν αποδρομολογήθηκε από τη συγκεκριμένη γραμμή ο "Μενεκράτης".
Ο  "Ποσειδώνας" είναι ένα σχετικά  νέο πλοίο που είχε  δρομολογηθεί σε  γραμμές  του Βόρειου Ευβοϊκού. Στο πλοίο γίνονται εργασίες  επέκτασης  του σαλονιού αλλά κλείνουν επίσης και  τα πλαϊνά του πλοίου στο ύψος  του γκαράζ. Το νέο όνομα  του πλοίου ακούγεται πως θα είναι "Αντιγόνη" χωρίς αυτό να είναι απολύτως βέβαιο.

Ας  ευχηθούμε ότι γρήγορα  θα  το έχουμε στη γραμμή μας προκειμένου να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες  του νησιού.


Φωτογραφίες: Γ. Γκιβίσης από τη σελίδα  του κ. Π. Φύσσα στο Fb

Διαβάστε επίσης

 CONSUMELESSMED ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑΑίγινα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική εκδήλωση και το θεματικό εργαστήρι (workshop) για την πρακτική εφαρμογή του μοντέλου ConsumelessMed στις τουριστικές επιχειρήσεις, που πραγμα...

Πρόταση του ζωγράφου Νεκτάριου Κοντοβράκη για τα στέγαστρα της παραλίας της ΑίγιναςΑίγινα

Για άλλη μια φορά ο εικαστικός Νεκτάριος Κοντοβράκης εκφράζει την ανησυχία  και την αγωνία  του για  την αισθητική  που επικρατεί στην Αίγινα και ιδιαίτερα στην παραλία  της. Ετούτ...