ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αριστεία Γ. Σ. Αλυφαντή από το Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας

Στη μνήμη  του μαθηματικού και εκπαιδευτικού Γεωργίου Σωκρ. Αλυφαντή επιδόθηκαν χθες  Κυριακή 12 Ιανουαρίου αριστεία από το Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας ο «Καποδίστριας» στους μαθητές και τις μαθήτριες που την προηγούμενη  σχολική χρονιά αρίστευσαν.

Συγκεκριμένα  το βραβείο παρέλαβαν από  το 1ο Γυμνάσιο Αίγινας οι μαθητές: Κατσούλης Νικόλαος και Κρητικός Δημήτριος. Οι δύο μαθητές συγκέντρωσαν την ίδια  βαθμολογία στην τάξη  τους.

Από το 2ο Γυμνάσιο Αίγινας ο μαθητής Φλεμετάκης Πέτρος και από το Γυμνάσιο Μεσαγρού η μαθήτρια Χαλδαίου Ευαγγελία.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκδήλωσης για την κοπή της βασιλόπιτας. Παρόντες στην εκδήλωση ο γιός  του Γ. Αλυφαντή, Σωκράτης Αλυφαντής, ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Ι. Ζορμπάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σ. Θεριανός, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μ. Κουκούλη, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Α. Ντελής, Γ. Ηλίας και Φ. Τζίτζης ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας  κ. Π. Κασιμάκης, οι Διευθυντές  των τριών Γυμνασίων της Αίγινας κ. Δ. Βαλωμένος, Γ. Μπήτρος και Ν. Οικονόμου καθώς και πολλοί πρόεδροι Συλλόγων και φορέων.

Την εκδήλωση πλαισίωσε με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια η χορωδία  του Μορφωτικού Συλλόγου υπό τη διεύθυνση της κ. Β. Χαλκίδη. Στο πιάνο συνόδευσε ο κ. Δημήτρης Ανέστης. Η εκδήλωση έκλεισε με την δ. Μικαέλα Μαρίνη να ερμηνεύει έντεχνα  τραγούδια.



Διαβάστε επίσης

Χειμερινές εκπτώσεις στην Αίγινα Αίγινα

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2020 Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Εμπόρων Αίγινας επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη της για τις χειμερινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν από την Δευτέρα 1...

Σε κλίμα μεγάλης ευφορίας η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.Αίγινα

Σε κλίμα μεγάλης ευφορίας, παρά το τσουχτερό κρύο, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας. Η παρουσί...