ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ελλείψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία του Αργοσαρωνικού

Με πολλά λειτουργικά κενά  σε βασικές ειδικότητες  Γενικής Παιδείας ξεκίνησε  η νέα σχολική χρονιά για τον Αργοσαρωνικό  στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Βρισκόμαστε ήδη στη δεύτερη βδομάδα  της λειτουργίας  των σχολείων και αναμένεται  να καλυφθούν  τα κενά με τη δεύτερη φάση πρόσληψης αναπληρωτών.

Τα  περισσότερα κενά  παρατηρούνται όπως είναι φυσικό στην Αίγινα όπου λειτουργούν και περισσότερα σχολεία.

Ειδικότερα υπάρχουν κενά  πολλών ωρών σε Φιλολογικά μαθήματα, στα Μαθηματικά και στα Φυσικά ενώ στο ΕΠΑΛ υπάρχουν αξιοσημείωτα κενά  στις ειδικότητες  Τεχνολόγων και Μηχανολόγων.

Στο Αγκίστρι υπάρχει μεγάλο κενό  στα φιλολογικά μαθήματα και μικρότερο (σε ώρες διδασκαλίας)  στα Μαθηματικά και Φυσικά.

Στα Μέθανα υπάρχουν κενά στα Φιλολογικά   μαθήματα, στα Μαθηματικά, στη Φυσική Αγωγή και στα Θρησκευτικά.

Λιγότερα κενά εμφανίζει ο Πόρος με ελλείψεις  κυρίως στα Φιλολογικά μαθήματα, σε αντίθεση με το Γαλατά  όπου υπάρχουν λειτουργικά κενά στα Φιλολογικά, Μαθηματικά και Φυσικά.

Στην Ύδρα υπάρχουν κάποιες  ώρες που πρέπει να καλυφθούν στη Φυσική και στη Βιολογία κυρίως , ενώ στις Σπέτσες υπάρχουν κενά  Μαθηματικών, Βιολογίας και Φιλολογικών μαθημάτων.

Διαβάστε επίσης

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής στην Αίγινα και συνάντηση με τους φορείς του νησιούΑίγινα

Οι πρωτοβουλίες για την τοπική ανάπτυξη καθώς και οι παρεμβάσεις που θα βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Αίγινας και γενικότερα της περιοχή...

Ενημέρωση από την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αίγινας - Τι να αποφεύγουν οι κάτοικοι     Αίγινα

Το πρόβλημα της έλλειψης καθαριότητας στο Δήμο μας είναι ορατό σε όλους. Όπως είναι εμφανείς και οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση της εικόνας του νησιού μας.   Πρ...

Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου απογείωσαν τους θεατές του Φ. Φιστικιού στην ΑίγιναΑίγινα

Με τίτλο: «Όπου με πάς σε πάω» δύο σπουδαίες και χαρισματικές ερμηνεύτριες ξεσήκωσαν το πολυπληθές κοινό στο λιμάνι της Αίγινας σε ένα ονειρικό ταξίδι στην ελληνική μουσική.   Το σ...